Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mne čo sa týka poľskej produkcie napadajú hlavne rozprávky Macko Uško a Lolek a Bolek :)
ahoj, neví někdo, jestli se Salvation odehrává v budoucnosti? :-)
Olivia Caroline Jones napsal(a):
ahoj, neví někdo, jestli se Salvation odehrává v budoucnosti? :-)
Podle mě neodehrává ;). Je to spíš alternativní verze naší současnosti ;). Nebo tak jsem to těch 13 dílů viděla já :-).
andromache napsal(a):
Podle mě neodehrává ;). Je to spíš alternativní verze naší současnosti ;). Nebo tak jsem to těch 13 dílů viděla já :-).
tak nic, děkuju :-) nemá někdo pro mě nějaký tip na seriál odehrávající se v budoucnosti? :D něco jako The 100 nebo tak :-)
tak nic, děkuju :-) nemá někdo pro mě nějaký tip na seriál odehrávající se v budoucnosti? :D něco jako The 100 nebo tak :-)
Co třeba Extinct?
havlik.jakub666 napsal(a):
Co třeba Extinct?
to nezní špatně, vyzkouším :D díky za tip! :-)
Pilot seriálu podle skutečné události....zajimala by mě u těchto výzev jedna věc týkající se takového seriálu Knightfall (Soumrak templářů)...dá se to brát jako seriál podle skutečné události, když skutečné je jen pozadí okolo templářů, ale děj seriálu je smyšlený?
to nezní špatně, vyzkouším :D díky za tip! :-)
Není zač. ;)
Metal Lord napsal(a):
Pilot seriálu podle skutečné události....zajimala by mě u těchto výzev jedna věc týkající se takového seriálu Knightfall (Soumrak templářů)...dá se to brát jako seriál podle skutečné události, když skutečné je jen pozadí okolo templářů, ale děj seriálu je smyšlený?
Templáře bych jako seriál podle skutečné události nebral. K tomu už mají blíž Vikingové.
Seriály s číslovkou v názvu
Seriály odehrávající se v budoucnosti
Seriály podle skutečné události