Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj. Prosím o radu. Hledám seriál pro mamku na který by jsme se mohli společně dívat. Už mi dochází nápady, na co se dívat. Může to být seriál z lékařského prostředí, kriminálka, komedie, rodinný atd. Hlavně bez násilí (ve stylu GoT), paranormálních jevů a s dabingem, titulky nestíhá číst. Seriál, který není moc složitý, spíš pohodový, se sympatickýma postavama.
Pro představu, tady jsou seriály které už viděla a měla ráda: Gilmorky, Sběratelé kostí, Doktorka z Dixie, Komisař Rex, Doktorka Emily, M*A*S*H*, Sherlock, Četnické humoresky, Chirurgové, Krok za krokem, House, Odložené případy, To je vražda napsala
Odmítá se dívat/nelíbí se ji: Přátelé, Castle na zabití, Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně, Modern Family, Teorie velkého třesku, Nová holka, Mentalista, Jak jsem poznal vaši matku, Dva a půl chlapa, Zoufalé manželky, Closer
Budu moc ráda za doporučení
Pohotovost, Ve službách FBI, Dobrá manželka, Kravaťáci, Polda a polda, Knihovníci, Na doživotí, NCIS, Forever, Famílie, Panství Downton.
Nevada: Díky moc za tipy. Už mi zavrhla Knihovníky, takže pojedu tál podle tvého seznamu =D
Může psát klidně dál nápady, díky.
Co třeba Chůva k pohledání, Můj přítel Monk nebo Agentura Jasno? :)
Kroupenka napsal(a):
Nevada: Díky moc za tipy. Už mi zavrhla Knihovníky, takže pojedu tál podle tvého seznamu =D
Může psát klidně dál nápady, díky.
Asi je podmínkou český dabing, že?
(To vyloučí Forever.)
Tay napsal(a):
Co třeba Chůva k pohledání, Můj přítel Monk nebo Agentura Jasno? :)
Chůvu a Monka už viděla, ale Agentura jasno je dobry napad.
Nevada napsal(a):
Asi je podmínkou český dabing, že?
(To vyloučí Forever.)
Ano, dabing je podmínkou. Jinak bych ji hned pustila Younger. Diky za nápad Ve službách FBI, moc se ji to libi. :-)
Mamka už se na všechny zmíněné podívala. Chtěla bych poprosit o další návrhy. Diky
Takhle z hlavy mě s dabingem napadají Podfukáři, Desáté království, Veronica Mars, Hotel Babylon, Viktorie... Možná mě ještě něco napadne časem. :)