Diskuzní fórum

Prostě jsem nadržený :).

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

boby
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
2. 3. 2018 / 15:17:19 (před 6 roky)
off

Již v dětství na mne zapůsobily historicky válečné filmy a když jsem viděl velkofilmy CID či Kleopatra, věděl jsem, že tento druh žánru je má krevní skupina. Hra o Trůny ovšem předčí vše, co kdy na obdobné téma bylo natočeno. Seriál je dokonalost sama. Napínavý děj doprovázený perfektní hudbou zvláště v díle rudá svatba či před výbuchem Baelorova septa.
Přiznám se, shlédl jsem všech 7 sérií již pět krát a to jsem začal sledovat až na podzim loňského roku. Jednak důchodce má spoustu času a za druhé, tento seriál je pro mne něco jako droga. Jako kdybych toho neměl dost, čtu knihu Oficiální dějiny západozemí a Hry o trůny "Svět ledu a ohně", a následně mne čeká přečíst veškeré dosud vydané knihy Hra o trůny, jenž jsem získal.
Možnost sledování nových sérií a dílů osmé (poslední ?) série si sice něco přes rok počkáme, ale to je pro náročnost natáčení pochopitelné. Mám pocit, že to určitě bude zase stát zato. Nehledám důvod pro kritiku a věřím, že ji u mne nebudete hledat ani Vy :).

Šéf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
2. 3. 2018 / 15:46:18 (před 6 roky)
off

Každý seriál má své chyby,at už jde o celkovou kinematografii která má hodně velkou historii