Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
jesmot napsal(a):
Tak teda nové zadání:
Y: The Last Man??
Yeorman napsal(a):
Y: The Last Man??
Omlouvám se, úplně jsem na to zapomněl. Ne ne, Y: The Last Man to není.
Ślepnąc od świateł
A ne, abys nechal černého Petra posledního (následujícího) vloženého screenshotu na mně - budeš pěkně hádat :-)))
_-0-_ napsal(a):
Ślepnąc od świateł
Přesně tak. To byl druhý obrázek o tolik lehčí než první?
Ano. Zejména pro mě osobně, protože jsem kdysi vlastnil olej z éry romantismu, který byl velmi podobný námětu screenshotu. Při sledování seriálu se mi to zafixovalo do hlavy, protože ten obraz jsem měl moc rád. Když mě pochopitelně nikdy nedopadený zlodějský svině vykradly, tak si m.j. ten obraz odnesly.
Na tom obrazu byla jediná postava jako ze škatulky oblečený oblečený kněz, procházející zdevastovaným a rozpadajícím se "chrámem božím". Ten kontrast,umocněný "božím světlem", dopadajícím do části prostor byl fascinující. Kromě toho bych tak chtěl vidět budoucnost církví.
Takže ano, na první pohled - jako asociace, vzbuzující lítost a silný bezmocný vztek.
Další screenshoty v případě zájmu "na vyžádání", protože tento thread odumírá.
No tak jo, když je to takový oříšek. Tak že by to bylo třeba, co já vím, Glória?