Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
dippy535 napsal(a):
Zkusim Deltora Quest? Četl jsem jen knihy a na anime jsem narazil náhodou před pár dny a hned jsem si přidal do seznamu co chci vidět :-)
jo, správně. Já taky četl knížky a asi cca před týdnem se narazil na to že je to i anime, boužel jsou zatím titulky pouze ke třem dílům.
Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Pretty Little Liars?
There is no aspect, no facet, no moment of life that can't be improved with pizza - Daria
Chuck
Go GOATS
Nova.Niky napsal(a):
Pretty Little Liars?
Jo to je z posledního dílu.
If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.
dippy535 napsal(a):
Zkusim Deltora Quest? Četl jsem jen knihy a na anime jsem narazil náhodou před pár dny a hned jsem si přidal do seznamu co chci vidět :-)
On z toho někdo udělal anime? Sakra, to musim vidět! Deltora, to byly knížky mýho dětství! :D
If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.
under.demonic.possession napsal(a):
On z toho někdo udělal anime? Sakra, to musim vidět! Deltora, to byly knížky mýho dětství! :D
no profil už je tady založenej :D
Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.