Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Man in an orange shirt...
Spravne, to jsem necekala, ze to nekdo uhodne tak rychle :) Neni to moc znamy serial
Caroline115 napsal(a):
Spravne, to jsem necekala, ze to nekdo uhodne tak rychle :) Neni to moc znamy serial
Napověděl mi hned ten obraz :-). Myslím, že byl v podstatě takové propojení mezi oběma díly. A jinak seriály s LGBT tématikou sleduju jak to jenom jde :-).
Zadám trochu později :-).
To Caroline115: Problém je v tom, že nekontroluješ po uploadu výskyt screenshotu v různých vyhledávačích. Je to opruz, ale hádání je potom skutečně o uhodnutí a ne o prostém rychlém nalezení.
Nejhorší je, když se dá najít screenshot rovnou v Google - tam se podívá skoro každý. Takže kontrolovat alespoň tam :-)
Tím vůbec netvrdím, že tak andromache určila seriál, ale často tomu tak bývá u málo známých seriálů.
Někdy umí AI používaná Google překvapit a určí seriál, i když nenajde shodu v obrázku - jako v tomto případě. Je to skvělá demonstrace možností/výsledků na základě jejího deep learningu. (Nebo schopnost/možnost vyhledávat mezi daty, která již na WEBu nejsou standardně dostupná, nebo obojí.)
Podívej:
Kontroluju obrazky, teda aspon ty prvni jsem kontrolovala :D A ten posledni jsem zapomnela zkontroval :D clovek by rekl, ze se poucim z Ordeal by Innocence, ale ne, zas jsem u toho dalsiho zapomnela :D
...to znám, často se mi stane, že se přehlédnu. Njn, nobody is perfect :-)
_-0-_ napsal(a):
Tím vůbec netvrdím, že tak andromache určila seriál, ale často tomu tak bývá u málo známých seriálů.
Už bys mohl vědět, že zrovna já google fakt nepoužívám a hádám jenom to, co vím, nebo co si myslím, že vím :P. Jak jsem psala, zrovna Man in a Orange shirt jsem kvůli LGBT tématice (a dobře i díky princi Wrenovi) viděla a ten obraz mi utkvěl v paměti...