Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Uhádni seriál podle obrázků

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
14. 9. 2018 / 10:43:37 (před 6 roky)
off
Caroline115
14. 9. 2018 / 11:47:34 (před 6 roky)
off
Caroline115
14. 9. 2018 / 13:17:53 (před 6 roky)
off
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
14. 9. 2018 / 16:01:18 (před 6 roky)
on

Man in an orange shirt...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Caroline115
14. 9. 2018 / 16:22:39 (před 6 roky)
off

Spravne, to jsem necekala, ze to nekdo uhodne tak rychle :) Neni to moc znamy serial

andromache
14. 9. 2018 / 19:18:25 (před 6 roky)
on
Caroline115 napsal(a):

Spravne, to jsem necekala, ze to nekdo uhodne tak rychle :) Neni to moc znamy serial

Napověděl mi hned ten obraz :-). Myslím, že byl v podstatě takové propojení mezi oběma díly. A jinak seriály s LGBT tématikou sleduju jak to jenom jde :-).

Zadám trochu později :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
14. 9. 2018 / 19:25:50 (před 6 roky)
off

To Caroline115: Problém je v tom, že nekontroluješ po uploadu výskyt screenshotu v různých vyhledávačích. Je to opruz, ale hádání je potom skutečně o uhodnutí a ne o prostém rychlém nalezení.

Nejhorší je, když se dá najít screenshot rovnou v Google - tam se podívá skoro každý. Takže kontrolovat alespoň tam :-)

Tím vůbec netvrdím, že tak andromache určila seriál, ale často tomu tak bývá u málo známých seriálů.

Někdy umí AI používaná Google překvapit a určí seriál, i když nenajde shodu v obrázku - jako v tomto případě. Je to skvělá demonstrace možností/výsledků na základě jejího deep learningu. (Nebo schopnost/možnost vyhledávat mezi daty, která již na WEBu nejsou standardně dostupná, nebo obojí.)

Podívej:

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 3x | Naposledy: 14. 9. 2018 / 19:35:31
Caroline115
14. 9. 2018 / 19:34:44 (před 6 roky)
off

Kontroluju obrazky, teda aspon ty prvni jsem kontrolovala :D A ten posledni jsem zapomnela zkontroval :D clovek by rekl, ze se poucim z Ordeal by Innocence, ale ne, zas jsem u toho dalsiho zapomnela :D

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
14. 9. 2018 / 19:38:27 (před 6 roky)
off

...to znám, často se mi stane, že se přehlédnu. Njn, nobody is perfect :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
andromache
15. 9. 2018 / 00:50:35 (před 6 roky)
on
_-0-_ napsal(a):

Tím vůbec netvrdím, že tak andromache určila seriál, ale často tomu tak bývá u málo známých seriálů.

Už bys mohl vědět, že zrovna já google fakt nepoužívám a hádám jenom to, co vím, nebo co si myslím, že vím :P. Jak jsem psala, zrovna Man in a Orange shirt jsem kvůli LGBT tématice (a dobře i díky princi Wrenovi) viděla a ten obraz mi utkvěl v paměti...