Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dobrý deň, chcel by som začat s prekladom seriálov do slovenských tituliek. Chcel by som sa spýtať v akom formáte majú byť nahraté titulky. Nemám s tým ešte skúsenosti ale angličtina mi problém nerobí.
Ďakujem za info.
jedině .srt, .sub je už dávná historie, která se velmi nepříjemně čte, takže nikdo neudělá rychle korekce. .srt je v tomhle prostě nejlépe čitelné.
co se týče překládání, tam je angličtina až na druhém místě. důležité je umět perfektně česky/slovensky. bez toho kvalitní titulky nevzniknou.
BuBBles :) jazyky mi celkovo nerobia problem. Ruština, angličtina a slovenčina uplne v pohode. :)
HLEDÁME SE ČESKÝ PŘEKLADATEL K SERIÁLU CHICAGO MED - https://www.serialzone.cz/serial/chicago-med/diskuze/ (přes se seriálem nehýbalo a titulky, které jsou hotové jsou v otřesné kvalitě)
PROSÍM!
Ahoj .. Poradi mi niekto kde by som nasla titulky k tureckym serialom popripadne filmom
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli tady ještě najdu titulky k seriálu Chicago Fire?
Vždy jsem si to tady stáhla a teď to bohužel nemůžu najít. Poradí mě někdo? Díky
xsita napsal(a):
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli tady ještě najdu titulky k seriálu Chicago Fire?
Vždy jsem si to tady stáhla a teď to bohužel nemůžu najít. Poradí mě někdo? Díky
Titulky jsou prozatím řešeny kvůli právním problémům. Hned jak budou nějaké informace, tak se tu objeví. Každopádně prozatím tu titulky nejsou.
xsita napsal(a):
Tady nejsou, ale můžu tě odkázat na opensubtitles.org Jinak se postupně budu snažit nahrát titulky i na titulky.com (díky Dominik Cenki Cenkner za trpělivost při zakládání účtu :-) ), pod stejným nickem jenom s přidanou číslovkou 13 ;).