Diskuzní fórum

pozadie webu

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

mtHawkeye
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
1. 5. 2018 / 19:59:26 (před 6 roky)
off

zdravim
pamatam si ze kedysi sa pozadie webu menilo automaticky relativne casto, ale odkedy obnovili prison break a snim prislo aj nove pozadie, co je uz tusim tak rok aspon, tak tu na mna stale kukaju Michael a Lincoln ... v giftshope som si aj kupil zmenu pozadia a dufal ze ked mi to vyprsi, tak mi naskoci nieco nove, ale mylil som sa, chlapci sa opat vratili .. ako nic v zlom ale uz ich mam fakt plne zuby ")

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
1. 5. 2018 / 21:29:36 (před 6 roky)
off

Pozadie sa automaticky nemení. Jedno pozadie je vždy nastavené ako hlavné, to sa zobrazuje všetkým automaticky, aj keď nemajú kúpenú zmenu pozadia. Toto "hlavné" pozadie sa mení v priemere tak raz za 1 rok, takže nie je pravda, že by sa v minulosti menilo "často". ;) No a keď sa ti nepáči to hlavné nastavené, tak samozrejme je tu možnosť kúpy zmeny pozadia a môžeš si to zmeniť na niečo zo stoviek motívov. :)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."