Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
zdravim
pamatam si ze kedysi sa pozadie webu menilo automaticky relativne casto, ale odkedy obnovili prison break a snim prislo aj nove pozadie, co je uz tusim tak rok aspon, tak tu na mna stale kukaju Michael a Lincoln ... v giftshope som si aj kupil zmenu pozadia a dufal ze ked mi to vyprsi, tak mi naskoci nieco nove, ale mylil som sa, chlapci sa opat vratili .. ako nic v zlom ale uz ich mam fakt plne zuby ")
Pozadie sa automaticky nemení. Jedno pozadie je vždy nastavené ako hlavné, to sa zobrazuje všetkým automaticky, aj keď nemajú kúpenú zmenu pozadia. Toto "hlavné" pozadie sa mení v priemere tak raz za 1 rok, takže nie je pravda, že by sa v minulosti menilo "často". ;) No a keď sa ti nepáči to hlavné nastavené, tak samozrejme je tu možnosť kúpy zmeny pozadia a môžeš si to zmeniť na niečo zo stoviek motívov. :)