Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
:D jo no. A jakého psa by měli?? Jíá bych jim doporučil buď Kokršpaněla, a nebo Briárda...
Já nevím, ale viděla bych to tak, že by měli buď retrívra a nebo nějakou minirasu
Nera napsal(a):
Já nevím, ale viděla bych to tak, že by měli buď retrívra a nebo nějakou minirasu
ale nějakého trhače. Retrívr je moc hodnej... Takovej Kokršpaněl to je dobrá potvora. Vlastní skušenost...
konz napsal(a):
ale nějakého trhače. Retrívr je moc hodnej... Takovej Kokršpaněl to je dobrá potvora. Vlastní skušenost...
Nápodobně :-) Stejně bych spíš řekla, že by to byla nějaká minirasa. A oni by ho všude tahali sebou, dávali by mu mašličky... :-/
Nera napsal(a):
Nápodobně :-) Stejně bych spíš řekla, že by to byla nějaká minirasa. A oni by ho všude tahali sebou, dávali by mu mašličky... :-/
a debilní oblečky...:-/
konz napsal(a):
a debilní oblečky...:-/
A Carol by z něj udělala pokusného králíka pro svoje nové šampóny
Nera napsal(a):
A Carol by z něj udělala pokusného králíka pro svoje nové šampóny
jo no . A ten brejlatej šprt by z něj udělal uplného chudáka na nějaké pokusy...
Tak že bych jim tam radši hodil kočku...
konz napsal(a):
jo no . A ten brejlatej šprt by z něj udělal uplného chudáka na nějaké pokusy...
Tak že bych jim tam radši hodil kočku...
Jo a ta by jim utekla a oni by jí po zbytek seriálu honili!
Nera napsal(a):
Jo a ta by jim utekla a oni by jí po zbytek seriálu honili!
spíše po dobu jedné série. Ale možná by to bylo lepší než se čumět na teho fakana....
konz napsal(a):
spíše po dobu jedné série. Ale možná by to bylo lepší než se čumět na teho fakana....
Náhodou by to mohla být celkem sranda, kdyby k tomu jště přivolali Jean-Luca a Codyho :-)
Nera napsal(a):
Náhodou by to mohla být celkem sranda, kdyby k tomu jště přivolali Jean-Luca a Codyho :-)
no s Couďakem určitě... A tem Jean-Luca, tomu jsem musel přijít na chuť, ale pak už m nevadil