Diskuzní fórum

Krok za krokem

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

AdiegoA
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
13. 1. 2008 / 10:51:53 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

nekdy mi to prijde takovy az moc poucny... vzdycky kdyz nekdo provede nejakou kravinu, tak se mu to vrati... ale proti Codymu ani slovo, to je proste nejvic borec na svete :)

Přesně proto mi ten seriál už po druhým opakování lezl krkem. Copak každý kdo kouří je blbec, každej kdo má tetování idiot a každej kdo má sex před svatbou nezodpovědnej? Takový plky na jedno brdo.

Filmový nadšenec, seriálový fanda.
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
15. 1. 2008 / 21:45:06 (před 16 roky)
off
AdiegoA napsal(a):

Přesně proto mi ten seriál už po druhým opakování lezl krkem. Copak každý kdo kouří je blbec, každej kdo má tetování idiot a každej kdo má sex před svatbou nezodpovědnej? Takový plky na jedno brdo.

Něco na tom bude. Stím s tebou souhlasím, ale jako musím uznat že ten humor byl nehoráznej. Cody a Deina

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
15. 1. 2008 / 22:10:30 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Něco na tom bude. Stím s tebou souhlasím, ale jako musím uznat že ten humor byl nehoráznej. Cody a Deina

Ze začátku ano, ale ty poslední díly díky moralizování už lezly krkem. To už ani ten humor nezachránil...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
18. 1. 2008 / 08:15:08 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ze začátku ano, ale ty poslední díly díky moralizování už lezly krkem. To už ani ten humor nezachránil...

to ej taky pravda. Už tam nebyl ani Coudy a už to bylo take o ničem. sice se stalo že sem se tam čas od času zasmál, ale už né tolik jak ze začátku

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
18. 1. 2008 / 09:05:55 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

to ej taky pravda. Už tam nebyl ani Coudy a už to bylo take o ničem. sice se stalo že sem se tam čas od času zasmál, ale už né tolik jak ze začátku

A co říkáš na to dítě, které tam vrazili kvůli zvýšení sledovanosti? Viděl jsem jeden díl s ním, kde nebohej fracek ztratil víru v Santu Clause a celý díl se kolem toho točil. Fuj...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
18. 1. 2008 / 09:11:47 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

A co říkáš na to dítě, které tam vrazili kvůli zvýšení sledovanosti? Viděl jsem jeden díl s ním, kde nebohej fracek ztratil víru v Santu Clause a celý díl se kolem toho točil. Fuj...

jn to už byla úplna ubožárna. Nehorázně chytré male dětsko které mělo všechny rozesmát....

Logan
18. 1. 2008 / 09:26:14 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

jn to už byla úplna ubožárna. Nehorázně chytré male dětsko které mělo všechny rozesmát....

Ono stačilo, když do toho začali montovat lásku. Já proti ní nic nemám, pokud se netýká mě, ale tady byla na úkor humoru. Každej byl zamilovanej do někoho jiného, teď to celej díl řešil. Telenovely hadr...

voklobák
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 1 | Luke Dunphy
18. 1. 2008 / 10:13:24 (před 16 roky)
off

Ty poučný a dojímavý scény mě vždycky děsně vytáčely. Zachraňoval to hlavně Coudy a občas i Dana, JT a Al. Pozdější díly bez Coudyho byly už na nic.

konz
18. 1. 2008 / 23:19:30 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ono stačilo, když do toho začali montovat lásku. Já proti ní nic nemám, pokud se netýká mě, ale tady byla na úkor humoru. Každej byl zamilovanej do někoho jiného, teď to celej díl řešil. Telenovely hadr...

Presně. To už jsem se rovnou mohl dívat na nejaké stupidní telenovely a nasmál bych se u toho podobně, bo by to byla úplná ubožákovina

AdiegoA
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
19. 1. 2008 / 23:30:18 (před 16 roky)
off
Hajaja napsal(a):

Ty poučný a dojímavý scény mě vždycky děsně vytáčely. Zachraňoval to hlavně Coudy a občas i Dana, JT a Al. Pozdější díly bez Coudyho byly už na nic.

No, Al jsem nikdy neměl rád a JT mě vždycky když do něčeho tuhýho šlo zklamal (teda spíš scénáristi). Třeba když se mohl vyspat s tou učitelkou a dostat lepší známku ... no to mě zabíjelo.

Filmový nadšenec, seriálový fanda.