Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
AdiegoA napsal(a):
No, Al jsem nikdy neměl rád a JT mě vždycky když do něčeho tuhýho šlo zklamal (teda spíš scénáristi). Třeba když se mohl vyspat s tou učitelkou a dostat lepší známku ... no to mě zabíjelo.
jn to bylo úplně v prd... už.
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
No jo no, mravnost nade vše...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz napsal(a):
A takových věcí tam bylo fakt moc. Hlavně po odchodu Codyho jsem to vnímal víc. Taky hlavně proto, že předtím to byli všechno ještě prckové. První tři řady jsou ale bezdebat fajn.
Filmový nadšenec, seriálový fanda.
AdiegoA napsal(a):
A takových věcí tam bylo fakt moc. Hlavně po odchodu Codyho jsem to vnímal víc. Taky hlavně proto, že předtím to byli všechno ještě prckové. První tři řady jsou ale bezdebat fajn.
Tak o tom žádná...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
Tak o tom žádná...
souhlas.
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
souhlas.
A na to se napiju...
Logan napsal(a):
A na to se napiju...
už se stalo. co sis dal??
konz napsal(a):
už se stalo. co sis dal??
Ač bydlím v Praze, jsem z města piva...
Editováno: 1x | Naposledy: 20. 1. 2008 / 00:02:39
Logan napsal(a):
Ač bydlím v Praze, jsem z města piva...
a to odkud? je jich tu víc...:-)