Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
Mysliš? Tak to je trochu špatne.
Alew radši změníme téma. Co by jste ještě vytkli tomuto seriálu?
Teda jako ještě k tomu pivu. Město piva je pro mě taky jasně Plzeň, i když svý sympatie v současnosti rozděluju mezi Heineken a Kozla z Velkých Popovic.
AdiegoA napsal(a):
Teda jako ještě k tomu pivu. Město piva je pro mě taky jasně Plzeň, i když svý sympatie v současnosti rozděluju mezi Heineken a Kozla z Velkých Popovic.
jo Heineken jo dobrej, ale kozla moc nemusím...
konz napsal(a):
jo Heineken jo dobrej, ale kozla moc nemusím...
Ono taky záleží, jak velká je žízeň...
Lynnet napsal(a):
Výborná diskuze týkající se seriálu :-)))
Toto je vysoce odborná diskuze o tom, jaké pivo je nejlepší k seriálu Krok za kroken... :-)
Logan napsal(a):
Toto je vysoce odborná diskuze o tom, jaké pivo je nejlepší k seriálu Krok za kroken... :-)
no ono jak to dávali ráno, tak k tomu se moc pivo nehodí ... nebo alespoň já takhle časně obvykle nenasávam :-)
Logan napsal(a):
Pravdou je, že Fruiko z nás asi radost mít nebude (asi nepije pivo...)
Fruiko pivo pije. ;-) A město piva je Plzeň. ;-)
Fruiko napsal(a):
Fruiko pivo pije. ;-) A město piva je Plzeň. ;-)
No vida. Pokud rozhodne Admin, není o čem diskutovat... :-)
AdiegoA napsal(a):
no ono jak to dávali ráno, tak k tomu se moc pivo nehodí ... nebo alespoň já takhle časně obvykle nenasávam :-)
Pro tebe časně, já se teprve chystal spát. A znáš lepší konec dne, než s lahví piva a Přáteli? Jo, ba jo, o jednom bych věděl. Basa piva a Red Dwarf...
Logan napsal(a):
Pro tebe časně, já se teprve chystal spát. A znáš lepší konec dne, než s lahví piva a Přáteli? Jo, ba jo, o jednom bych věděl. Basa piva a Red Dwarf...
Nu, já radši s těmi přáteli, ale takhle taky končím většinu dní ... pro mě teda tak kolem jedný