Diskuzní fórum

Krok za krokem

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
21. 1. 2008 / 18:32:46 (před 16 roky)
off
AdiegoA napsal(a):

Nu, já radši s těmi přáteli, ale takhle taky končím většinu dní ... pro mě teda tak kolem jedný

To já tak kolem jedenácté. Blbé je, že to už je světlo a špatně se spí...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
21. 1. 2008 / 21:47:11 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

To já tak kolem jedenácté. Blbé je, že to už je světlo a špatně se spí...

to je na svi.u. to ti moc nezávidím. dneska jsem vychlastal pár Radegastu. jednoho ostravara a jeste nez jsem zacal tak jsem si schválně dal Plzeň, a hoši doufám že s enenasere.e, ale moc mi nesmakoval...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
21. 1. 2008 / 21:51:11 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

to je na svi.u. to ti moc nezávidím. dneska jsem vychlastal pár Radegastu. jednoho ostravara a jeste nez jsem zacal tak jsem si schválně dal Plzeň, a hoši doufám že s enenasere.e, ale moc mi nesmakoval...

No, radost teda z tebe nemám...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
21. 1. 2008 / 21:52:56 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

No, radost teda z tebe nemám...

ale nic jineho ti nezbýva. myslím že vám asi taky moc nejede takovej Ostravar, nebo Radegast...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
21. 1. 2008 / 21:56:06 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

ale nic jineho ti nezbýva. myslím že vám asi taky moc nejede takovej Ostravar, nebo Radegast...

V Radhošti se většinou moc Plzeň nepije, takže vím, že Radegast špatné pivo není. Ale už opravdu změníme téma, přeci jen je to sekce o Kroku za krokem :-)

konz
21. 1. 2008 / 21:57:15 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

V Radhošti se většinou moc Plzeň nepije, takže vím, že Radegast špatné pivo není. Ale už opravdu změníme téma, přeci jen je to sekce o Kroku za krokem :-)

jn. I když admin pivo chlampe, tak bych ho moc neprovokoval...

konz
21. 1. 2008 / 21:58:37 (před 16 roky)
off

Tak že to vemem postupně.
Co jsi myslíte o Dejně...
Já bych řekl, že je to taková, no dost chytrá holka, která když chce tak i ukáže své city, ale jinak je skrývá pod vším možným...
Ale nejlepší je jak se začíná hádat s JTym... to je uplně maras...

Logan
21. 1. 2008 / 22:50:25 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Tak že to vemem postupně.
Co jsi myslíte o Dejně...
Já bych řekl, že je to taková, no dost chytrá holka, která když chce tak i ukáže své city, ale jinak je skrývá pod vším možným...
Ale nejlepší je jak se začíná hádat s JTym... to je uplně maras...

Je super. Vnášela pořádek do chaosu velice humorným způsobem, dokázala vyzdvihnout právě proběhlý joke...

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
21. 1. 2008 / 23:11:06 (před 16 roky)
on
Logan napsal(a):

Evidentně potřebujete zřídit nějakou drbárnu. :-)

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Logan
21. 1. 2008 / 23:18:14 (před 16 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Evidentně potřebujete zřídit nějakou drbárnu. :-)

No to je nápad!!! Nejsi ty Admin?