Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
AdiegoA napsal(a):
Nu, já radši s těmi přáteli, ale takhle taky končím většinu dní ... pro mě teda tak kolem jedný
To já tak kolem jedenácté. Blbé je, že to už je světlo a špatně se spí...
Logan napsal(a):
To já tak kolem jedenácté. Blbé je, že to už je světlo a špatně se spí...
to je na svi.u. to ti moc nezávidím. dneska jsem vychlastal pár Radegastu. jednoho ostravara a jeste nez jsem zacal tak jsem si schválně dal Plzeň, a hoši doufám že s enenasere.e, ale moc mi nesmakoval...
konz napsal(a):
to je na svi.u. to ti moc nezávidím. dneska jsem vychlastal pár Radegastu. jednoho ostravara a jeste nez jsem zacal tak jsem si schválně dal Plzeň, a hoši doufám že s enenasere.e, ale moc mi nesmakoval...
No, radost teda z tebe nemám...
Logan napsal(a):
No, radost teda z tebe nemám...
ale nic jineho ti nezbýva. myslím že vám asi taky moc nejede takovej Ostravar, nebo Radegast...
konz napsal(a):
ale nic jineho ti nezbýva. myslím že vám asi taky moc nejede takovej Ostravar, nebo Radegast...
V Radhošti se většinou moc Plzeň nepije, takže vím, že Radegast špatné pivo není. Ale už opravdu změníme téma, přeci jen je to sekce o Kroku za krokem :-)
Logan napsal(a):
V Radhošti se většinou moc Plzeň nepije, takže vím, že Radegast špatné pivo není. Ale už opravdu změníme téma, přeci jen je to sekce o Kroku za krokem :-)
jn. I když admin pivo chlampe, tak bych ho moc neprovokoval...
Tak že to vemem postupně.
Co jsi myslíte o Dejně...
Já bych řekl, že je to taková, no dost chytrá holka, která když chce tak i ukáže své city, ale jinak je skrývá pod vším možným...
Ale nejlepší je jak se začíná hádat s JTym... to je uplně maras...
konz napsal(a):
Tak že to vemem postupně.
Co jsi myslíte o Dejně...
Já bych řekl, že je to taková, no dost chytrá holka, která když chce tak i ukáže své city, ale jinak je skrývá pod vším možným...
Ale nejlepší je jak se začíná hádat s JTym... to je uplně maras...
Je super. Vnášela pořádek do chaosu velice humorným způsobem, dokázala vyzdvihnout právě proběhlý joke...
Logan napsal(a):
Evidentně potřebujete zřídit nějakou drbárnu. :-)
Fruiko napsal(a):
Evidentně potřebujete zřídit nějakou drbárnu. :-)
No to je nápad!!! Nejsi ty Admin?