Diskuzní fórum

Skrývání seriálů v kalendáři

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

bofocar
Běžný uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
1. 4. 2022 / 13:57:25 (před 2 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Jsem tomu celkem otevřený, ale je opravdu potřeba všechno (např. délka mi nepřijde úplně relevantní)? Vzhledem k tomu, že toho je hodně, tak tyto skrytá data to dost nabobtnají a v podstatě je bude používat zlomek lidí, ale většina kvůli tomu bude načítat déle.

No v podstate by mohlo stačiť ako minimum "Žánr:Komedie,Drama,Romantický;Země původu:Japonsko;" a "Roky vysílání:2022–????;" by bolo dobré, keby boli, ale teraz si myslím že až také nutné niesu.
Kvôli veľkosti dát by mohol byť niekde na začiatku skrytý element so zoznamom seriálov a dátami z InfoBoxu pre daný výpis (teda mesiac) s nejakým krátkym ID a v jednotlivých skrytých elementoch v samotnom výpise by bolo už iba to krátke ID, nech sa tam neopakujú dáta. V Javascripte by som si to už vedel prideliť a odfiltrovať. Teraz je pri každom diely jedinečné ID, takže to sa nedá použiť pre celý seriál. Tých pár kB navyše (nepredpokladám že by toho bolo viacej ako 1kB) dnes určite nebude problém, kedže najväčšie spomalenie spôsobujú aj tak reklamy.
Najideálnejšie by bolo prideliť zoznam ignorovaných krajín, žánrov, alebo aj jednotlivých seriálov (pre ktoré sa nedá vybrať vhodný žáner alebo krajina) pre každý užívateľský profil a zohľadniť to pri tvorbe výpisu v kalendári, čo je v podstate pôvodná požiadavka tohto vlákna, ale 4 roky bez odozvy.

Editováno: 1x | Naposledy: 1. 4. 2022 / 14:16:11
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
1. 4. 2022 / 15:38:47 (před 2 roky)
on
bofocar napsal(a):

No v podstate by mohlo stačiť ako minimum "Žánr:Komedie,Drama,Romantický;Země původu:Japonsko;" a "Roky vysílání:2022–????;" by bolo dobré, keby boli, ale teraz si myslím že až také nutné niesu.
Kvôli veľkosti dát by mohol byť niekde na začiatku skrytý element so zoznamom seriálov a dátami z InfoBoxu pre daný výpis (teda mesiac) s nejakým krátkym ID a v jednotlivých skrytých elementoch v samotnom výpise by bolo už iba to krátke ID, nech sa tam neopakujú dáta. V Javascripte by som si to už vedel prideliť a odfiltrovať. Teraz je pri každom diely jedinečné ID, takže to sa nedá použiť pre celý seriál. Tých pár kB navyše (nepredpokladám že by toho bolo viacej ako 1kB) dnes určite nebude problém, kedže najväčšie spomalenie spôsobujú aj tak reklamy.
Najideálnejšie by bolo prideliť zoznam ignorovaných krajín, žánrov, alebo aj jednotlivých seriálov (pre ktoré sa nedá vybrať vhodný žáner alebo krajina) pre každý užívateľský profil a zohľadniť to pri tvorbe výpisu v kalendári, čo je v podstate pôvodná požiadavka tohto vlákna, ale 4 roky bez odozvy.

Já už jsem na ten filtr koukal (při oživení vlákna, přiznávám, že poprvé mi uniklo) a není to úplně triviální. Takže přidání metadat mi přišlo jako rychlejší řešení.

Ono to je nejspíš furt pro minoritu lidí, protože většina tam má svoje seriály, takže se bavíme jen o filtrech nad kompletními výpisy.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
18. 4. 2022 / 10:22:08 (před 2 roky)
on

Nasadil jsem filtr, v týdnu ho ještě rozšířím o pozitivní verzi. Do zdrojáku jsem přidal data atribut s id seriálu, takže by to mělo usnadnit práci i s vlastními filtry.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
3/3
123