Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Kopy napsal(a):
Vše splněno...jako dárek k Vánocům ;-)
Tak to je super, já přidám nějaký epizody. :-) Se mi nechtělo psát ty popisný informace o seriálu, ale koukal jsem do programu Primy na příští 3 neděle a většinu toho mají v plánu vysílat, tak bude dostatek podkladů.. :-)
Přítelkyně z domu smutku
No to je rychlost, díky Kopy. Teď bych si ještě dal seriál Cirkus Humberto. Děkuji za kladné vyřízení žádosti.
Teď jsem objevila nový seriál(tedy pro mě neznámý) Posel ztracených duší.Velmi zajímavý.Nevím jak je starý, ale v díle, který jsem viděla si dokonce zahrál hlavní představil z útěku z vězení a myslím, že tam byl trochu mladší než je teď v Prison Break.
Pája napsal(a):
Přítelkyně z domu smutku
No to je rychlost, díky Kopy. Teď bych si ještě dal seriál Cirkus Humberto. Děkuji za kladné vyřízení žádosti.
Žádost postoupena a vyřízena ve prospěch žadatele. :-D
Frikeas napsal(a):
Teď jsem objevila nový seriál(tedy pro mě neznámý) Posel ztracených duší.Velmi zajímavý.Nevím jak je starý, ale v díle, který jsem viděla si dokonce zahrál hlavní představil z útěku z vězení a myslím, že tam byl trochu mladší než je teď v Prison Break.
Zase tak starý není je to celkem nový seriál.
Přidáno
Dnes začala Česká Televize reprízovat seriál Dobrá čtvrť - tenkrát sem viděl jen pár dílů ale docela se mi to líbilo, možná by se to tady mohlo také objevit.
TSZZ napsal(a):
Dnes začala Česká Televize reprízovat seriál Dobrá čtvrť - tenkrát sem viděl jen pár dílů ale docela se mi to líbilo, možná by se to tady mohlo také objevit.
Jej já se dneska překonávám,
další splněné přání.
Kopy napsal(a):
Zase tak starý není je to celkem nový seriál.
Přidáno
Děkuji to byla rychlost.
Lynnet napsal(a):
Myšlenky zločince, Dharma a Greg jestli to půjde prosím :-)
Myšlenky zločince - už zde byl
Dharma a Greg - Přidáno