Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
The Wire – Krimi/drama, 2002, USA, hrají: Dominic West, Wendell Pierce...
The Kill Point – Krimi/drama, 2007, USA, hrají: John Leguizamo, Donnie Wahlberg...
Na západ/Into the West – Wester/drama, 2005, USA, hrají: Matthew Settle, John Terry...
Life – Krimi, 2007, USA, hrají: Damian Lewis, Brooke Langton, Adam Arkin...
Nikola9 napsal(a):
The Wire – Krimi/drama, 2002, USA, hrají: Dominic West, Wendell Pierce...
The Kill Point – Krimi/drama, 2007, USA, hrají: John Leguizamo, Donnie Wahlberg...
Na západ/Into the West – Wester/drama, 2005, USA, hrají: Matthew Settle, John Terry...
Life – Krimi, 2007, USA, hrají: Damian Lewis, Brooke Langton, Adam Arkin...
Kill Point - mimochodem, vypada to veeeelmi zajimave, musim sehnat :)
megawir napsal(a):
Kill Point - mimochodem, vypada to veeeelmi zajimave, musim sehnat :)
Že, taky si myslím ;)
Také se po tom poohlédnu ;)
jojo, zaujal me to,mrknu se po tom..zni to dobre..prirovnavaji to k 24 ;-)
megawir napsal(a):
jojo, zaujal me to,mrknu se po tom..zni to dobre..prirovnavaji to k 24 ;-)
Hm...to zní dobře - 24 hodin docela ujde, takže tohle by taky nemuselo být vůbec špatný.
Mě víc zaujal film Life (děj vypadá hodně zajímavě, nevím proč ale trošku mi to připomíná Uprchlíka s Dalyim ;))
Nikola9 napsal(a):
Hm...to zní dobře - 24 hodin docela ujde, takže tohle by taky nemuselo být vůbec špatný.
Mě víc zaujal film Life (děj vypadá hodně zajímavě, nevím proč ale trošku mi to připomíná Uprchlíka s Dalyim ;))
"docela ujde"?? tyyy.. jdi se stydět!! :)) 24 je best of, jasan? :-)
The Wire přidáno :)
megawir napsal(a):
"docela ujde"?? tyyy.. jdi se stydět!! :)) 24 je best of, jasan? :-)
The Wire přidáno :)
Jejda, stydím se :( Sledovala jsem jen první sérii...ty ostatní mi nějakou nešťastnou náhodou unikly... Na tu IV co jde v neděli jsem se těšila a měla jsem v úmyslu jí pravidelně sledovat ale nějak se mi to nepodařilo...Já vím, je to velká ostuda :(
no vidis to.. 24 uz ma 6 sezon (u 4.,5. a 6. jsem se podilel na prekladu :) )...na podzim bude film a od ledna jede 7. serie...
pokud mas rada podobny typ serialu, neni lepsi volba..
jak to u nas zazdili nebudu radsi komentovat,ale nevadi,mame original :)
megawir napsal(a):
no vidis to.. 24 uz ma 6 sezon (u 4.,5. a 6. jsem se podilel na prekladu :) )...na podzim bude film a od ledna jede 7. serie...
pokud mas rada podobny typ serialu, neni lepsi volba..
jak to u nas zazdili nebudu radsi komentovat,ale nevadi,mame original :)
No...koukám, že mám co dohánět...
Film? Tak ten si rozhodně nenechám ujít ;) Tak to jsem zvědavá, jak dlouho bude trvat než se k nám dostane :(
Nikola9 napsal(a):
No...koukám, že mám co dohánět...
Film? Tak ten si rozhodně nenechám ujít ;) Tak to jsem zvědavá, jak dlouho bude trvat než se k nám dostane :(
to nevim, ale bude vyplnovat dej mezi 6. a 7. serii, takze doporucuju mrknout na vse, aby se clovek orientoval :)
ted uz radjei koncim off topic :) muzem pokracovat v diskusi primo u serialu..