Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
11 řada sedmého nebe
ta by mi vážně udellala radost
Nikola9 napsal(a):
[...]
Viva Laughlin - komedie/drama, 2007, USA, hrají: M. Amick, H. Jackman, M. Doty
[...]
hm, tak ted jsem prihodil Doktora z hor, nemohl jsem uverit, ze tady neni :) takova klasika!! :))
megawir napsal(a):
hm, tak ted jsem prihodil Doktora z hor, nemohl jsem uverit, ze tady neni :) takova klasika!! :))
No teda to je ostuda ;-D. Kdybych to věděla dřív, už dávno bych ho měla na seznamu....
moc pjosim třeti a čtvrtou radu CSI New York:( diky moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc
aby som nezabudla - Pepper Dennis, Underworld a som aj za najnovšie série CSI NY
Teď díky jedné diskusi o Milanu Šteindlerovi mi došlo že tu chybí Česká soda, myslím že taková legenda by tu měla být.Předem díky:-)
Nováci - rodinný/komedie, 1995, ČR, hrají: P. Zedníček, O. Jirák, J. Paulová. U nás měl tenhle sitcom docela úspěch ;)
Romeo! – rodinný, 2003, USA, hrají: N. Grayston, L. Romeo, S. Lobo, J. Lucas
Godiva’s – drama/komedie, 2005, hrají: E. Karpluk, S. Lobo, S. Bennett
Aliens in the Family – sci-fi/komedie, 1996, USA, hrají: J. Bedford Lloyd, Ch. Marquette, A. Eckhart
Yukari napsal(a):
aby som nezabudla - Pepper Dennis, Underworld a som aj za najnovšie série CSI NY
Jednotlivé díly nových CSI NY budou doplňovány postupně jak poběží v televizi. Na podzim budou určitě vysílané...
TSZZ napsal(a):
Teď díky jedné diskusi o Milanu Šteindlerovi mi došlo že tu chybí Česká soda, myslím že taková legenda by tu měla být.Předem díky:-)
Díky za přidání Sody, napadlo mě jestli by tu nemělo být i Tele-Tele,když je to trošku podobné (a horší).