Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Sajgon napsal(a):
Jednotlivé díly nových CSI NY budou doplňovány postupně jak poběží v televizi. Na podzim budou určitě vysílané...
na podzim budou vysílat Las Vegas a Miami, NY půjde prozatím k ledu...
CSY NY už na AXN běžela. Mam staženou třetí řadu přímo z AXN:)
takže pardon, nie Underworld ale Afterworld, potom ma napadlo aj Martial Law so Sammom Hungom, potom Dallasoidné seriály ako Savannah a Models, Inc.
Co Manželské eutdy točené Helenou Třeštíkovou??
Sice vím že to není žadnej chybějící seriál a že se to sem asi nehodí, ale nenašla sem kde se na to zeptat, tak se omlouvam.
Je tady někde sepsaný jak jdou postupně "urovně" uživatelů podle počtu příspěvků?? Jak asi jenom za 2 příspěvky je pulec pak serialová nula, nadšenec, závislak,...
Úplně náhodou sem přišel na to, že vám tu chybí jeden z nejoblíbenějších seriálů mého dětství:)
Dva roky prázdnin - link
Prý na podzim půjde na primě nový amrický seriál Justice, tak by bylo dobré ho přidat ;)
Teď jsem zhrůzou zjistil, že zde není starší kousek z Lukynem Vaculíkem a Marétou Fišerovou a sice Třetí patro.
Nenašla jsem tu sitcom, který bude na čt1 od září, a to My familly - moje rodina :)