Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Právě jsem zjistila, že existuje už 5 let seriál Young MacGyver s Jaredem Padaleckim v hlavní roli (což je pro mě šok!!!)
Nikola9 napsal(a):
Právě jsem zjistila, že existuje už 5 let seriál Young MacGyver s Jaredem Padaleckim v hlavní roli (což je pro mě šok!!!)
já bych řekla, že natočili pouze pilot a víc ne: na wiki u MacGyvera: "In 2003, the WB had a pilot for a possible new Young MacGyver series starring Jared Padalecki, but opted to pick up a new Tarzan series instead.", na IMDb někdo píše: "I am glad they didn't put the show into production."
naninka358 napsal(a):
já bych řekla, že natočili pouze pilot a víc ne: na wiki u MacGyvera: "In 2003, the WB had a pilot for a possible new Young MacGyver series starring Jared Padalecki, but opted to pick up a new Tarzan series instead.", na IMDb někdo píše: "I am glad they didn't put the show into production."
No vidíš, toho jsem se nevšimla. Ale na youtubku je docela dost ukázek a že by to všechno bylo z jednoho dílu to se mi nezdá... ale nevím no...
Venda:) napsal(a):
TeĎ jsem vzpomněla na moji nejoblíbenějšá telenovelu, a to Rosalinda :) Už to je hodně dávno, ale jestli se vám bude chtít milí redaktorové, můžete ji sem přidat? :)
Yukari napsal(a):
Providence - Neviem, či sa to vysielalo aj u vás ale u nás toho bolo celkom dosť, okrem toho to má 5 sérií, čiže to nemohla byť až taká blbosť... Link
přidáno ;-)
naninka358 napsal(a):
přidáno ;-)
WOW! :) Děkuju
Neverwhere (Nikdykde). Je to anglický fantasy seriál z roku 1996, napsal Neil Gaiman.
Ahmed & Salim
České stránky
Mě určitě chybí výbornej sitcom Four Kings (http://www.imdb.com/title/tt0461721/), kterej nemá český stránky snad vůbec.