Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ševča napsal(a):
to si pamatuju, vysílali pár dílů, když měli ty zvláštní programy k výročí 10 let vysílání. když nabíhalo logo, bylo tam napsáno nováci 2. šlo o úplně jiné postavy, které se akorát nastěhovaly do toho baráku. když máte rozlišenou ordinaci, kde postavy z 1. přešly i do 2., tak nováci 1 a 2 jsou samostatné seriály tím tuplem
Ano, právě o to mi šlo jestli oficiální označení bylo Nováci 2. Zkusím dohledat a tedy přidat.;) Kdybys sám našel nějaké info byl byl bych vděčný kdybys sem šoupnul odkaz.
Ešte raz díky.
Marc napsal(a):
Ano, právě o to mi šlo jestli oficiální označení bylo Nováci 2. Zkusím dohledat a tedy přidat.;) Kdybys sám našel nějaké info byl byl bych vděčný kdybys sem šoupnul odkaz.
Jestli to pomůže, tak si vzpomínám, že tam hráli Pavel Zedníček, Jana Paulová, Jitka Schneiderová a jan Čenský a bylo to o tom, že vyhráli několik milionů...
oiji napsal(a):
Jestli to pomůže, tak si vzpomínám, že tam hráli Pavel Zedníček, Jana Paulová, Jitka Schneiderová a jan Čenský a bylo to o tom, že vyhráli několik milionů...
Myslel jsem nějaký link-odkaz. A info (režie, rok výroby, atd..)
Alanar napsal(a):
Docela by se mi líbil kalendář do Google Calendar, kde by byly premiéry nových seriálů, nových sezón, možná i vysílání seriálů v tv. Něco jako "Kdy co vypukne"
Dobrý nápad, ale píšeš to do špatné sekce. Spíše by se to hodilo /diskuze/]sem.
nazev: Ideal
alternativni nazev: "Ideal"
zanr: komedie
roky: 2005-?
sezony: 1-6 (info 2010)
CZ/SK titulky: nenasel jsem
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0417332/
CSFD: http://www.csfd.cz/film/250104-ideal/
Adventures of Pete & Pete
Avonlea
Berserk
Blood+