Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Paulinho napsal(a):
Zjistil jsem, že tady chybí velice oblíbený animovaný seriál South Park. Jak je to možné? Ten by tady měl být:)
vzdyt tu je , ale pod jinym nazvem... Městečko South park
184268 napsal(a):
vzdyt tu je , ale pod jinym nazvem... Městečko South park
aha, to jsem si nevšiml, jsem ho hledal jen pod South Park. Tak díky za upřesnění.
Paulinho napsal(a):
aha, to jsem si nevšiml, jsem ho hledal jen pod South Park. Tak díky za upřesnění.
v pohodě , rád sem pomohl...
Viper
Mutant X
V.I.P.
18 Wheels of Justice
The Shield
díky
Stifler napsal(a):
Viper
Mutant X
V.I.P.
18 Wheels of Justice
The Shield
díky
hele pokud ti to nevadi tak si zmen avatar aby sme nebyli stejní...
Stifler napsal(a):
Viper
Mutant X
V.I.P.
18 Wheels of Justice
The Shield
díky
Na 18 kol spravedlnosti se chystám, až budu mít trochu čas, mám ještě dva týdny zkouškový, pak to snad půjde :) Zmiji jsem chtěl taky přidat, protože když jsem byl menší, taky jsem ji sledoval, jenže o tom nemám moc informací, ale pokusím se... :)
edit: tak 18 kol spravedlnosti jsem před chvílí vložil, seriál čeká na schválení ... :)
edit 2: no před chvílí jsem ke schválení vložil i tu Zmiji... jen s epizodami to bude horší.. :/
chybí mi tu Uneseni (Taken)
Jenom chci upozornit, pokud jste sem zadali seriál na přidání a čekáte už nějakou dobu, nebuďte naštvaní, není to z důvodu, že by jsme na to kašlali, ale Vašich požadavků je celkem hodně. Tak mějte strpení i redaktoři jsou jenom lidi ;-)
Kopy napsal(a):
Jenom chci upozornit, pokud jste sem zadali seriál na přidání a čekáte už nějakou dobu, nebuďte naštvaní, není to z důvodu, že by jsme na to kašlali, ale Vašich požadavků je celkem hodně. Tak mějte strpení i redaktoři jsou jenom lidi ;-)
to je pravda a k tomu u všech seriálů nejsou uveřejněny všechny základní informace...
chybí mi tu Berlín, Berlín (Berlin Berlin)