Diskuzní fórum

Co Vám na SZ ze seriálů chybí a chtěli byste přidat?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Lynnet
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
6. 2. 2008 / 10:35:52 (před 16 roky)
off

Prosím přidat seriál Rodina Nessových - když už jsem si konečně vzpomněla na název,že...

Paulinho
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
7. 2. 2008 / 20:28:46 (před 16 roky)
off

Jestli by byl někdo tak laskavý a přidal tento německý krimiseriál (viz. nadpis:) kdyby se na něj někdo třeba nedíval).
Díky za ochotu

Není dobré, aby člověk byl sám. Genesis, 2.18
Editováno: 1x | Naposledy: 7. 2. 2008 / 20:29:20
Lynnet
8. 2. 2008 / 20:25:29 (před 16 roky)
off

To je teda rychlost. Děkuji za přidání seriálu o Nessovic rodince a ještě bych poprosila o seriál Okavango - úplně náhodou jsem si na tento skvělý seriál z Afriky vzpomněla.Děkujiiii

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
8. 2. 2008 / 20:40:11 (před 16 roky)
off
Lynnet napsal(a):

To je teda rychlost. Děkuji za přidání seriálu o Nessovic rodince a ještě bych poprosila o seriál Okavango - úplně náhodou jsem si na tento skvělý seriál z Afriky vzpomněla.Děkujiiii

Popiš ho...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Lynnet
8. 2. 2008 / 23:13:57 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Popiš ho...

Americká rodina zdědí ranč v Africe kde se starají o zraněná zvířata...je to už hodně let co ho vysílala ČT1. Ale pokud si dobře vzpomínám jednu z hlavních rolí měl Steve Kanaly (alias Ray Krebbs z Dallasu) Tak snad to sledoval i někdo další kromě mě...

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
8. 2. 2008 / 23:15:55 (před 16 roky)
off
Lynnet napsal(a):

Americká rodina zdědí ranč v Africe kde se starají o zraněná zvířata...je to už hodně let co ho vysílala ČT1. Ale pokud si dobře vzpomínám jednu z hlavních rolí měl Steve Kanaly (alias Ray Krebbs z Dallasu) Tak snad to sledoval i někdo další kromě mě...

Joo, už vím. Děkuji...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pája
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 2 | Jake Harper
9. 2. 2008 / 23:20:05 (před 16 roky)
off
Lynnet napsal(a):

A tou Afrikou, jsem si vzpomněl na seriál Kořeny. Od "lovení" otroků v Africe, až po zrušení nevolnictví.

Hanichka
VIP | Cool level: 30 | Nathan Ford
20. 2. 2008 / 09:54:30 (před 16 roky)
off

Přimlouvám se za přidání Berlín, Berlín....strašně mě to bavilo.

Lynnet
20. 2. 2008 / 12:51:36 (před 16 roky)
off

Covington Cross - britský seriál o rodině rytířů. Prosila bych přidat :-)

Pája
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 2 | Jake Harper
21. 2. 2008 / 21:09:45 (před 16 roky)
off

Měl bych speciální požadavek na Logana, a sice přidání seriálu Bludička.