Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím přidat seriál Rodina Nessových - když už jsem si konečně vzpomněla na název,že...
Jestli by byl někdo tak laskavý a přidal tento německý krimiseriál (viz. nadpis:) kdyby se na něj někdo třeba nedíval).
Díky za ochotu
To je teda rychlost. Děkuji za přidání seriálu o Nessovic rodince a ještě bych poprosila o seriál Okavango - úplně náhodou jsem si na tento skvělý seriál z Afriky vzpomněla.Děkujiiii
Lynnet napsal(a):
To je teda rychlost. Děkuji za přidání seriálu o Nessovic rodince a ještě bych poprosila o seriál Okavango - úplně náhodou jsem si na tento skvělý seriál z Afriky vzpomněla.Děkujiiii
Popiš ho...
Logan napsal(a):
Popiš ho...
Americká rodina zdědí ranč v Africe kde se starají o zraněná zvířata...je to už hodně let co ho vysílala ČT1. Ale pokud si dobře vzpomínám jednu z hlavních rolí měl Steve Kanaly (alias Ray Krebbs z Dallasu) Tak snad to sledoval i někdo další kromě mě...
Lynnet napsal(a):
Americká rodina zdědí ranč v Africe kde se starají o zraněná zvířata...je to už hodně let co ho vysílala ČT1. Ale pokud si dobře vzpomínám jednu z hlavních rolí měl Steve Kanaly (alias Ray Krebbs z Dallasu) Tak snad to sledoval i někdo další kromě mě...
Joo, už vím. Děkuji...
Lynnet napsal(a):
A tou Afrikou, jsem si vzpomněl na seriál Kořeny. Od "lovení" otroků v Africe, až po zrušení nevolnictví.
Přimlouvám se za přidání Berlín, Berlín....strašně mě to bavilo.
Covington Cross - britský seriál o rodině rytířů. Prosila bych přidat :-)
Měl bych speciální požadavek na Logana, a sice přidání seriálu Bludička.