Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nevím možná už to sem někdo napsal - nečetla jsem všechny příspěvky - ale co takhle Černou zmiji?
Měl bych další požadavek na 20, možná 30 let starej seriál, a sice Skippy. Je Australský o dětech pracovníků v rezervaci a klokanovi/ici.
Pája napsal(a):
Měl bych speciální požadavek na Logana, a sice přidání seriálu Bludička.
je no jo, Bludička se to jmenuje, jsem neměla ani tušení, pamatuju si jen, že jsem to milovala a zlou čarodějnici Ednu :D už mě to trápilo delší dobu, tak díky za připomenutí... to je dneska ale prima den!
Pavlus napsal(a):
je no jo, Bludička se to jmenuje, jsem neměla ani tušení, pamatuju si jen, že jsem to milovala a zlou čarodějnici Ednu :D už mě to trápilo delší dobu, tak díky za připomenutí... to je dneska ale prima den!
Nějak jsem tuto odpověď nepochopil, ale na staré časy jsem Loganem vzpomínal už před půl rokem. Viz: Link
Pája napsal(a):
Nějak jsem tuto odpověď nepochopil, ale na staré časy jsem Loganem vzpomínal už před půl rokem. Viz: Link
to byla pouze vzrušená unáhlená reakce, strašně dlouho jsem nemohla přijít na to, odkud ta Edna je, takže mám strašnou radost, že jsem to konečně zjistila... Jakože bych si to zřejmě našla na netu sama, ale to si člověk nevzpomene... Tenhle seriál jsem totiž úplně nejvíc milovala, když běžel dáááávno na ČT... Takže mám radost :D
Pája napsal(a):
Tak v zájmu starých časů bych tu Bludičku mohl do týdne vložit...
A mám tu požadavek zase na jeden starší kousek, a sice Doktor z vejminku.
Pája napsal(a):
A mám tu požadavek zase na jeden starší kousek, a sice Doktor z vejminku.
Čeká na schválení, až ho někdo z "vyšších" schválí, bude tu :D Jen nemám žádný krátký informace k epizodám, pokud bys měl, dej vědět, přidal bych pak i těch 7 dílů. Na IMDb.com totiž je, kdo v kterým díle hrál, ale nic k epizodám...
Furiant napsal(a):
Čeká na schválení, až ho někdo z "vyšších" schválí, bude tu :D Jen nemám žádný krátký informace k epizodám, pokud bys měl, dej vědět, přidal bych pak i těch 7 dílů. Na IMDb.com totiž je, kdo v kterým díle hrál, ale nic k epizodám...
Napsal jsem do České televize, tak uvidíme co odpovědí, jestli vůbec odpovědí.
ČT 6.3 2003
Pája napsal(a):
Napsal jsem do České televize, tak uvidíme co odpovědí, jestli vůbec odpovědí.
ČT 6.3 2003
Takhle jsem to právě dal hledat na stránkách ČT taky a ten text jsem z tama zkopíroval. On je totiž stejný u každé epizody, co tam mají, ale nikde jsem nenašel, co se vlastně ve kterém díle děje. Tak uvidíme, třeba budeme mít štěstí a na mail ti odpoví...