Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
tak na začiatok vás musím pochváliť lebo táto stránka sa fakt dobre vyvýja :)
ale chýbajú mi tu seriály ako BROTHERS ANS SISTERS, PRIVATE PRACTICE a tiež HIDDEN PALMS
Mohl by někdo přidat komediální show Velkovlak? Zrovna v těchto týdnech je vysílána na ČT 2 v rámci Horečky páteční noci.
Furiant napsal(a):
Takhle jsem to právě dal hledat na stránkách ČT taky a ten text jsem z tama zkopíroval. On je totiž stejný u každé epizody, co tam mají, ale nikde jsem nenašel, co se vlastně ve kterém díle děje. Tak uvidíme, třeba budeme mít štěstí a na mail ti odpoví...
Takováhle mě dnes přišla odpověď:
Dobrý den,
obsahy jednotlivých dílů nejsou´na webu popisovány, ale dle názvů jednotlivých dílů si můžete obsah případů řešených odvodit.
http://www.ceskatelevize.cz/program/search.php?broad=899470&obdobif=archiv
Jitka Jelínková
ČESKÁ TELEVIZE
Divácké centrum
Kavčí hory
140 70 Praha 4
Tel.: 261 133 936
Fax.: 261 014 101
e-mail: jitka.jelinkova@ceskatelevize.cz
http://www.ceskatelevize.cz
Takže prd.
Pája napsal(a):
Takováhle mě dnes přišla odpověď:
Tak to je blbé... no tak to bude bez epizod, nebo až to budou dávat v TV a někdo to bude sledovat, tak je přidá :))
Podľa mňa tu jednoznačne chýba viac anime seriálov ako napríklad Hellsing, Gantz alebo Ghost in the Shell.
Ještě by mi tu chybělo Desáté království.
Napadly mě zatím jen tyhle seriály: Tak jde čas, Superman (hl. role T. Hatcher a D. Cain), Taxík (D. Morse) a Matlock =o)
Nikola9 napsal(a):
Napadly mě zatím jen tyhle seriály: Tak jde čas, Superman (hl. role T. Hatcher a D. Cain), Taxík (D. Morse) a Matlock =o)
pokud vím, tak ten Superman už tady je...
naninka358 napsal(a):
pokud vím, tak ten Superman už tady je...
máš pravdu nevšimla jsem si ;)
Koukám, že přidávání nových seriálů nějak vázne, tak tu mám požadavek na hodně starý kousek, a sice Goro bílý pes - Japonsko 1980.