Diskuzní fórum

Lucy Lawless v novém seriálu :)

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

suelin
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
24. 9. 2018 / 18:00:08 (před 6 roky)
off

My Life is Murder
Lucy bude vyšetřovat vraždy :)
Je to na australském network 10 v přípravě na další rok asi, mmmňam

Lucy Lawless stars as complex, contrary and compelling investigator Alexa Crowe, who cannot help fighting the good fight - whether it is solving murders or combatting the small frustrations of everyday life. Fearless and unapologetic, Alexa's unique skills and insights into the darker quirks of human nature, allows her to provoke, comfort and push the right buttons as she unravels the truth behind the most baffling of crimes. (10x45min)

začalo to Dallasem...
andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
24. 9. 2018 / 19:18:56 (před 6 roky)
off

Sice mi to podle popisu tak trochu připomíná australskou verzi Sherlocka v sukních, ale těším se moc. Jednak to nemůže být horší než Ash (kterého jsem horko těžko dojížděla právě a jen kvůli Lucy) a jednak mám kriminálky ráda. Plus, australské seriály mají něco hodně do sebe, skoro vždycky mě něčím překvapí.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
24. 9. 2018 / 20:48:05 (před 6 roky)
on

To vůbec nezní špatně :-)

andromache
24. 6. 2019 / 23:18:11 (před 5 roky)
off

Trailer vypadá mňamózně. Nemůžu se dočkat:

https://www.youtube.com/watch?v=xOV2eM5mWUM&feature=youtu.be

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
25. 6. 2019 / 07:27:32 (před 5 roky)
off
andromache napsal(a):

Trailer vypadá mňamózně. Nemůžu se dočkat:

Ja ti neviem. Dalsia krimy, keby este nedali ze Xana je spat .. tak .. ale na tom stavat ... . Kazdy tyzden iny pripad, pilot iste pozriem no nejako ma to nenadchlo.

A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
25. 6. 2019 / 07:49:00 (před 5 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

Ja ti neviem. Dalsia krimy, keby este nedali ze Xana je spat .. tak .. ale na tom stavat ... . Kazdy tyzden iny pripad, pilot iste pozriem no nejako ma to nenadchlo.

Jako, že bys byl radši, kdyby po letech natočili nový díly Xeny?
Většina těchto návratů po letech dopadne otřesně, jediný případ, který mě napadá jsou Twin Peaks, kdy se z toho nevyklubala katastrofa...

suelin
25. 6. 2019 / 08:47:07 (před 5 roky)
off

ten trajler mě taky navnadil :)

začalo to Dallasem...
andromache
25. 6. 2019 / 11:19:38 (před 5 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

Vidíš a já zrovna Case of the week případy můžu :-). Uznávám, že s tím Xena je zpět to poněkud přehnali (jako by Lucy od dob konce Xeny neměla nic jinho *eyeroll*), ale jinak jsem fakt celkem nadšená a hodně zvědavá :). Minimálně to podle traileru vypadá aspoň trochu vtipně :-).

andromache
25. 6. 2019 / 11:20:54 (před 5 roky)
off
A.R.G.U.S. napsal(a):

Jako, že bys byl radši, kdyby po letech natočili nový díly Xeny?
Většina těchto návratů po letech dopadne otřesně, jediný případ, který mě napadá jsou Twin Peaks, kdy se z toho nevyklubala katastrofa...

Myslím, že jestli někdy natočí někdo Xenu, tak to bude reboot, nikoli revival (ten po tom konci ani není dost dobře možný) a myslím, že bohužel i bez původního obsazení :(.

suelin
17. 7. 2019 / 21:41:50 (před 5 roky)
off

Tak už to začalo, epi 1 je venku, zkusím to překládat, ale tady na sz to není v seznamu. Komu napsat?

začalo to Dallasem...
1/2
12