Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahojky. Neporadil by prosím někdo s výběrem telenovely? Chci nějakou "klasickou" - jak chudá holka ke štěstí přišla... Nějakou z latinské Ameriky a né "historickou" Žádné gangy, drogy, prezidenti, zločiny, špionáž atd... Prostě něco jako Rosalinda, Slunečnice pro Lucii, Pokušení jménem Sol nebo třeba Barvy lásky. Prostě něco oddechového, novějšího a hlavně s dabingem
Atenecka napsal(a):
Ahojky. Neporadil by prosím někdo s výběrem telenovely? Chci nějakou "klasickou" - jak chudá holka ke štěstí přišla... Nějakou z latinské Ameriky a né "historickou" Žádné gangy, drogy, prezidenti, zločiny, špionáž atd... Prostě něco jako Rosalinda, Slunečnice pro Lucii, Pokušení jménem Sol nebo třeba Barvy lásky. Prostě něco oddechového, novějšího a hlavně s dabingem
Nevím jestli splňuje kategorie, ale nádhernou telenovelou byla Má tlustá Valentýna. Jinak myslím, že by vás/tě mohli bavit i telenovely z Turecka.
Adi napsal(a):
Nevím jestli splňuje kategorie, ale nádhernou telenovelou byla Má tlustá Valentýna. Jinak myslím, že by vás/tě mohli bavit i telenovely z Turecka.
Já ti nevím, ale nezačíná Valentýna tím, že hrdinčinu matku vyhodí do vzduchu ve vrtulníku? Sledovala jsem to asi v 10 letech, což už je nějaký pátek, ale to byla samá otrava, znásilnění, hlavní hrdina si hrál na moderního Zorra a jeho matka to tam vraždila hlava nehlava. Já netvrdím, že jsem to tenkrát nesledovala, ale myslím, že to byla moje nejvíc krimi telenovela.
ševča napsal(a):
Já ti nevím, ale nezačíná Valentýna tím, že hrdinčinu matku vyhodí do vzduchu ve vrtulníku? Sledovala jsem to asi v 10 letech, což už je nějaký pátek, ale to byla samá otrava, znásilnění, hlavní hrdina si hrál na moderního Zorra a jeho matka to tam vraždila hlava nehlava. Já netvrdím, že jsem to tenkrát nesledovala, ale myslím, že to byla moje nejvíc krimi telenovela.
No, tak nějak to +- bylo. Nicméně to ještě šlo.D Já sem asi před rokem viděla V náruči dábla a tam hlavní hrdina byl součástí gangu a vykrádali budovy. Také tam byl "boss" snoubenec hlavní hrdinky, který vraždil na počkání, nelegální přechod do USA atd... Rozkoukala jsem El Rostro de Analia a to bylo z části z prostředí drogového kartelu... A nebo telenovela Jidášova žena, tam bylo minimálně 20 vražd... Žena (nakonec to byla žena a muž) v šatech nevěsty to tam kosila ve velkém... A co sem teď pročítala anotace na několik telenovel tak také takovéhle prostředí. Jedna telenovela je dokonce o první dámě, která zjistí, že její manžel prezident je ganster a chce ho odhalit... Což jako musím říci, že je na mě prostě moc.D