Diskuzní fórum

N-té přihlášení v řadě - reset counteru

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
19. 11. 2018 / 10:28:32 (před 5 roky)
off

Dnes se mi objevila hláška, že jsem přihlášený po dvanácté v řadě. Počítač nevypínám, na SZ jsem bez výjimky aktivní každý den minimálně půl roku - spíše více, než rok (Tradegame), v browseru (Firefox) mám nastavené automatické přihlášení, oken se SZ mám trvale otevřených cca 10 (mimo jiných).

Předpokládám, že problém nemůže být způsobený tím, že se k NETu připojuji výhradně přes NordVPN (většinou přes servery v CH).

Nechápu, proč se mi zresetoval (poněkolikáté) counter počtu přihlášení v řadě.

Musím používat nějaký add-on, který cyklicky reloaduje?

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
19. 11. 2018 / 18:22:39 (před 5 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Dnes se mi objevila hláška, že jsem přihlášený po dvanácté v řadě. Počítač nevypínám, na SZ jsem bez výjimky aktivní každý den minimálně půl roku - spíše více, než rok (Tradegame), v browseru (Firefox) mám nastavené automatické přihlášení, oken se SZ mám trvale otevřených cca 10 (mimo jiných).

Předpokládám, že problém nemůže být způsobený tím, že se k NETu připojuji výhradně přes NordVPN (většinou přes servery v CH).

Nechápu, proč se mi zresetoval (poněkolikáté) counter počtu přihlášení v řadě.

Musím používat nějaký add-on, který cyklicky reloaduje?

6. 11. a 7. 11. u tebe nebyl zaznamenán login, můžeš si to zkontrolovat v nastavení v historii loginů.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
19. 11. 2018 / 18:40:50 (před 5 roky)
off
Fruiko napsal(a):

6. 11. a 7. 11. u tebe nebyl zaznamenán login, můžeš si to zkontrolovat v nastavení v historii loginů.

Od 6.11. do 10.11. jsem uveden v Síni slávy, 6.11. a 7.11. jsem umístil na board příspěvky tady.

Obé dokazuje, že jsem zalogovaný byl. Chyba je tedy jinde a podotýkám, nestala se jednou. Děkuji, že se na to podíváš :-)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
19. 11. 2018 / 19:58:34 (před 5 roky)
off

Jediné vysvětlení je, že ses celejch 24 hodin neodhlásil, takže jsi neprošel přes logovací skript. Takže otevřený okno např. na úvodní stránce seriálů? Tam je na pozadí ajax, co se cyklicky obnovuje a tím pádem tě teoreticky může udržet 24 hodin bez odhlášení.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
_-0-_
19. 11. 2018 / 22:40:16 (před 5 roky)
off

Ano, neodhlašuji se (resp. "neodhlásí mě to"), SZ mám aktuálně otevřených okolo 30 oken (ne tedy 10, jak jsem původně napsal) - úvodní stránku většinou ne. Mám nadstandardně výkonný HW, takže těch cca 5 GB, které obsadí Firefox (ty z pohodlí stovky trvale otevřených oken) systém nijak nezatěžují.

K tomu občas nechávám reloadovat některá okna add-onem. Další věc je, že mám v Mikrotiku script, který periodicky posílá pingy a když je nějaký packet lost, tak se resetne. Podle logu to bývá s periodou dnů, reboot trvá v řádu desítek sec., takže by k logg off nemělo dojít.

Ale - takto (patrně idiotsky) se chovám léta a nebýval s tím problém - viz

Ve "Výpisu posledních přihlášení" jsou ale podivné údaje - jak je možné, že jsem často během dne několikrát přihlášený/odhlášený, někdy jen na desítky sekund? To nedává smysl!

Jinými slovy došlo ke změně - kdysi mi to ukazovalo za stejných podmínek nějaký ten rok bez přerušení.

(Sorry za tolik slov, ale připadá mi to jako zajímavý technický problém.)

Nakonec praktický dotaz - musím se denně ručně přihlásit a odhlásit (Fuj!), nebo stačí kontrolovat, jestli nezůstalo otevřené okno s úvodní stránkou (pouze - nebo je implementovaný RefreshView ještě jinde)?

Editováno: 1x | Naposledy: 20. 11. 2018 / 12:16:49
Bartami
Dlouholetý uživatel | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
20. 11. 2018 / 14:09:17 (před 5 roky)
off

Mě se včera ani dnes neukázalo kolikáté mám přihlášení v řadě. Bylo tam napsáno jen něco jako - Vítej zpět. Přesně si to nepamatuju. Mám přes 2000 přihlášení, nerada bych jela odznova.

Jsem se koukala na historii přihlášení a já se nepřihlásila 17.11. a jak nad tím přemýšlím, tak je to dost reálné. No nic, jsem se po zhruba 6-ti letech vykašlala na SZ.

Editováno: 1x | Naposledy: 20. 11. 2018 / 14:21:11