Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Micuda98 napsal(a):
SRSLY?
Ano, i tvá diskuze na tom má podíl.
Jinak spíše napíšu do zpráv, jestli někdo opravdu chce.
misiacik0308 napsal(a):
skôr mám na mysli že znamená , či si z nás touto vetou srandu robi aka SERIOUSLY ? :)
No já film mám... Takže si nedělá srandu
JindNovo napsal(a):
Ano, i tvá diskuze na tom mají podíl.
Jinak spíše napíšu do zpráv, jestli někdo opravdu chce.
Já bych s dovolením chtěla... :-)
Kdo to uhodl!!!
Díky nápovědě to mám, vůbec bych na to nepřišel ani za sto let, protože těch filmů, který by se dali pojmenovat podle obrázku mě napadalo mraky, ale byl jsem daleko ve vodě, podle mě dost nejasný obrázek a kdo nezná film tak je v rejži :D
Ak by mi niekto chcel poskytnúť nápovedu k filmu, tak sa nebránim, len smelo do toho. Ja vidím len 4 panáčikov ako sedia a jeden z nich sa raduje. Z toho asi film neposkladám.
Toldist napsal(a):
Díky nápovědě to mám, vůbec bych na to nepřišel ani za sto let, protože těch filmů, který by se dali pojmenovat podle obrázku mě napadalo mraky, ale byl jsem daleko ve vodě, podle mě dost nejasný obrázek a kdo nezná film tak je v rejži :D
Tak tam právě jsem... v rejži :-p
Harpie77 napsal(a):
Tak tam právě jsem... v rejži :-p
Taky jsem v rejži a ne a ne z ní vylézt ..
LadyD napsal(a):
Taky jsem v rejži a ne a ne z ní vylézt ..
A zrovna ty.... ;)
Fíha, mám i film. A stačilo jen neusnout a hodinu koukat do stropu :D Dobrou s kobrou a zase zítra.