Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Už netreba nápovedu, už to mám. Ste sa s nimi ale rozšupli, kurnik :D
Tak teda film dost potrápil, ale díky JindNovo se mi dost ulevilo, že už ho mááám. <3 Viděla jsem ho několikrát, ale fakt mě nenapadl... :-O Geniální hádanka, stejně jako dnešní seriálová. :) Díky moc. :)
Tak díky nakopnutí mám už i film, takže můžu být v klidu :D.
Fakticky VŠEM děkuji za něžné i mohutné kopance :-D Kolečka se mi u filmu těžce zadřela. Byla jsem odhodlaná čumět na to třeba do rána, dokud to nedám... Díky vám můžu jít spát ;-) Díky všem :-)
Soren napsal(a):
Tak teda film dost potrápil, ale díky JindNovo se mi dost ulevilo, že už ho mááám. <3 Viděla jsem ho několikrát, ale fakt mě nenapadl... :-O Geniální hádanka, stejně jako dnešní seriálová. :) Díky moc. :)
Čo ti poviem, seriál je jeden z mojich obľúbenýcha a nebyť Andromache tak ho lúštim ešte o mesiac :D
Tak já se jdu po dvou dnech konečně pořádně vyspat!
phoboska napsal(a):
Čo ti poviem, seriál je jeden z mojich obľúbenýcha a nebyť Andromache tak ho lúštim ešte o mesiac :D
Já myslím, že po několika hodinách vydatného zdravého spánku bys na to přišla i sama :D.
phoboska napsal(a):
Ta chemie byla dost záludná, co? :D
andromache napsal(a):
Já myslím, že po několika hodinách vydatného zdravého spánku bys na to přišla i sama :D.
Pochybujem :D
Soren napsal(a):
Ta chemie byla dost záludná, co? :D
Záludná :D? Přímo sviňská :D :D.