Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
phoboska napsal(a):
Pochybujem :D
Já ne :D.
Soren napsal(a):
Ta chemie byla dost záludná, co? :D
Potom, čo mi google vyhodil, že je to propan, tak som vedela, že to bude márny boj a rovno som sa zahrala na socku a žobrala o radu :D
Z hlavy se mi kouří,ale mám to. A to je můj oblíbený. Chemie jsem se lekla ,bez googlu bych to nedala. Fakt povedená :) Film to je jiná,panáčky nechám na den,nic mi to neříká :(
andromache napsal(a):
Já ne :D.
Uf, tak teď se samozřejmě mlátím do čela, protože jsem kolem toho kroužila, jak hladovej sup. Díky za správné nasměrování.
Stačilo jen najít to správné slovo a to byl kámen úrazu :D Zítra na tom snad budu líp.
phoboska napsal(a):
Potom, čo mi google vyhodil, že je to propan, tak som vedela, že to bude márny boj a rovno som sa zahrala na socku a žobrala o radu :D
Já na to přišla díky jednomu komentu a projetí profilu, přiznávám... :D Ale tvoje profilovka si myslim, že ukazuje na každýho luštitele tady... O:D
phoboska napsal(a):
Podobnou reakci mám na tu chválu od tebe, takže jsme si kvit :D :D.
Soren napsal(a):
Já na to přišla díky jednomu komentu a projetí profilu, přiznávám... :D Ale tvoje profilovka si myslim, že ukazuje na každýho luštitele tady... O:D
Ale tak Goodey sa usmieva, takže to ani nie je facepalm. Skôr by som to prirovnala k tomuto.
No dobry no 2h rano a konecne to mam :D.. filmova me snad napadne rano...
Tak vím, že nic nevím. U obojího jsem totálně mimo.