Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2018

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
8. 12. 2018 / 01:51:33 (před 5 roky)
off
phoboska napsal(a):

Pochybujem :D

Já ne :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
8. 12. 2018 / 01:51:38 (před 5 roky)
off
Soren napsal(a):

Ta chemie byla dost záludná, co? :D

Potom, čo mi google vyhodil, že je to propan, tak som vedela, že to bude márny boj a rovno som sa zahrala na socku a žobrala o radu :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Qmati
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
8. 12. 2018 / 01:51:59 (před 5 roky)
off

Z hlavy se mi kouří,ale mám to. A to je můj oblíbený. Chemie jsem se lekla ,bez googlu bych to nedala. Fakt povedená :) Film to je jiná,panáčky nechám na den,nic mi to neříká :(

Nyx
8. 12. 2018 / 01:52:40 (před 5 roky)
off
andromache napsal(a):

Já ne :D.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
LadyD
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
8. 12. 2018 / 01:53:35 (před 5 roky)
off

Uf, tak teď se samozřejmě mlátím do čela, protože jsem kolem toho kroužila, jak hladovej sup. Díky za správné nasměrování.
Stačilo jen najít to správné slovo a to byl kámen úrazu :D Zítra na tom snad budu líp.

*Yes, I know there is a special place in hell for me. It's called a THRONE!*
Soren
Uživatel od první verze | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
8. 12. 2018 / 01:53:53 (před 5 roky)
on
phoboska napsal(a):

Potom, čo mi google vyhodil, že je to propan, tak som vedela, že to bude márny boj a rovno som sa zahrala na socku a žobrala o radu :D

Já na to přišla díky jednomu komentu a projetí profilu, přiznávám... :D Ale tvoje profilovka si myslim, že ukazuje na každýho luštitele tady... O:D

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
8. 12. 2018 / 01:54:30 (před 5 roky)
off
phoboska napsal(a):

Podobnou reakci mám na tu chválu od tebe, takže jsme si kvit :D :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nyx
8. 12. 2018 / 01:55:57 (před 5 roky)
off
Soren napsal(a):

Já na to přišla díky jednomu komentu a projetí profilu, přiznávám... :D Ale tvoje profilovka si myslim, že ukazuje na každýho luštitele tady... O:D

Ale tak Goodey sa usmieva, takže to ani nie je facepalm. Skôr by som to prirovnala k tomuto.

~Đąrk ŞUÑ~
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
8. 12. 2018 / 01:56:00 (před 5 roky)
off

No dobry no 2h rano a konecne to mam :D.. filmova me snad napadne rano...

≋🅳🅰🆁🅺🅽🅴🆂🆂 🅸🆂 🅼🆈 🅻🅸🅶🅷🆃≋
wanilka30
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
8. 12. 2018 / 02:01:40 (před 5 roky)
off

Tak vím, že nic nevím. U obojího jsem totálně mimo.