Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Sakra teda, ta seriálová mi dala dneska fakt zabrat (resp. ta chemie jen), ale na filmovou by mi bodla nápověda. Nějaký dobrovolník by se nenašel? ;)
metodou pokus/omyl ( spíš omyl/omyl/omyl ) jsem se dopatlala i k vyluštění filmové.
hoďku nad seriálovou, druhou pak nad filmovou.
musím se ale poklepat na rameni, bez nápovědy.
Tak taky poprosím o nápovědu k dnešnímu filmu, už se do toho asi moc zamotávám a ještě prosím o třetí film
EDIT: tak díky radě hotovo, byl jsem blízko a přitom daleko :-)
Prosím o nápovědu k dnešnímu seriálu i filmu. Vím, že nic nevím. :)
Přátelé, potřebuju poradit...dneska si nevím rady ani se seriálem ani s filmem...a to jsem si vzorec poctivě vygooglila :D
Jasně dneska kouknu říkám chemie fuj, ale hlavně druhá část obrázku mě vrátila do prvního ročníku kalendáře :-D úžasně vymyšlené na první dobrou a film úplná hračka
tak jsem si myslela, že hned vím, ale nakonec nevím nic :-( mohl by mi prosím ěkdo poradit či mě postrčit správným směrem?? díky moc
mužete mě nakopnout do zpráv k filmu i seriálu, za chvíli jedu pryč a do půlnoci se nevrátím, děkuji moc
Edit: děkuji moc za nápovědu, bez ní to nemám
Už to mám. díky nakopnuti :)
Ahoj, prosím někdo nápovědu 7 a 8. okénka? Nevím si rady.