Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím, můžu poprosit o nápovědu k dnešnímu filmu i seriálu? Prosím prosím smutně koukám :(
Děkuji za nápovědy :)
Našiel sa aj niekto, kto na prvý pohľad vedel čo to je? :D
Zdravím, neporadil by prosím někdo trošku s dnešním filmem? Děkuji
S menším nakopnutím vyřešeno :)
Dneska jen díky místnímu fóru. Hledejte a hlavně "stolkujte" jiné lidi a snad se vám to vyplatí.
Tak dnešní seriál mám ale nevím co je to za vzorec a jak jsem na to měl přijít. Mohl by mi to prosím někdo vyjasnit do zprávy.
EDIT: vysvětleno, díky
prosím o radu k dnešku bohužel se ani u jedné nechytám, díky
díky mám
Dnešný seriál super :) už som chcela volať kamarátku- chemikárku na telefón ale prišla som na ten vzorec aj sama :) neviem ako toto mohlo niekoho napadnúť. musí milovať chémiu :D :D ale ten film... zatiaľ nič :(
Myslela jsem že na ty filmové pajduláky příjdu sama, ale furt mě nic nenapadá. Můžu poprosit o drobnou nápovědu? Děkuji moc :)
Děkuji nápovědám bez nich by to dneska nešlo :)
ahoj, taky se připojím k mnoha - prosím o nápovědu k dnešní dvojici hádanek. Díky moc
mohla bych také někoho poprosit? stačí mi napsat pouze co znázorňuje ta chemická sloučenina, zbytek už si vyřeším sama (snad). Ze školy jsem už asi fakt dlouho, navíc chemie nikdy nebyla můj obor a strejda google mi dneska moc pomoct nechce (nebo nevím, co mu zadat za klíčové slovo).
Děkujiiii
Edit: tak s nápovědou už to bylo opravdu easy, navíc jeden z mých vážně oblíbených seriálů.
Teď bych, ale ráda poprosila ještě i o nakopnutí k filmu. Myslela jsem si, že na to přijdu sama, ale jak se zdá ... asi ne. Tak ještě jednou děkuji