Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
První okénko a já už jsem zase v koncích :D kdyby mě někdo chtěl trochu "nakopnout", stěžovat si nebudu :) Ale jsem většinou dost natvrdlá :D
Edit:
děkuji mám to :)
Kdybych zrovna kousek toho seriálu včera neviděla, tak na to asi jen tak nepřijdu :D Jinak se moc těším na letošní hádanky, loni jsem měla problém se seriály které sleduji a naopak jsem rychle uhádla ty, co znám jen z reklam :D
Já bych taky prosila o malou nápovědu do zprávy :)) Díky
Prosím o radu, myslím, že jsem blízko, ale stále mi to nedochází.
Prosím, poradí mi nějaká dobrá duše k dnešním oběma okénkám?
Edit: děkuji za rady, hotovo.
Prosím o radu, jsem úplně v koncích. Děkuji
no jo je skoro večer a nic :(, takže poprosím o radu
Edit: moc děkuji za nakopnutí, po radě to vždy vypadá tak jednoduše
Plati stejna pravidla jako minule roky_ Jako co vidim, to popisu a ma mi z toho neco vzniknout? Nejak mam pocit, ze za ten rok jsem zapomel jak jsem to predtim lustil :(
Mohu také poprosit o nápovědu?? vůbec nemám tucha..
Děkuji za pomoc..:-)
Myslela jsem, ze hned prvni hadanku zvladnu. Vcera jsem nemohla ani dospat, jak jsem se tesila na hadanky a dneska na to koukam cely den (teda kdyz nepecu cukrovi) a rikam si,ze mi to linecky asi vlezlo na mozek. :D
Proste nevim.Podeli se nekdo o napovedu?
Tak uz mam taky teseni. Neni to tezke, ale serial neznam, takze bych to asi nevylustila bez rady. Diky :)