Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o radu k dnešnímu seriálu. Ta chemie mi dává zabrat :D
EDIT: Moc děkuji, již mám.
Tak dneska oprosím i já. Jen o tu část s tím vzorcem. Vůbec nevím jak sloučenina 1-methyl, 4-propyl cyklohexan 3-ol souvisí s názvem seriálu. Díky
Kurnik už 25 rokov som nevidel učebnicu chémie a ano som tak starý :-)) a dalo mi to poriadne zabrať ale spolu s googlom a týmto fórom som to dal dokopy aj keď na tretí pokus,dôležitá je prvá časť ju treba poriadne pomenovať a tie druhe veci + O=A a potom to dať dokopy.
PS: Kedysi to bol a asi aj je veľmi obľúbený seriál môj tiež.
Hezky vymyšleno! Se vzorcem ráda poradím, napište si. :)
Přiznám se, že jsem na to šel dnes hrubou silou. První část obrázku jsem chvíli hledal, ale nebavilo mě to. Druhou část jsem bezpečně poznal a pojmenoval, dal do vyhledávání a hledal, co mě trkne. Nakonec jsem to přeci jen dal napoprvé. Ale uznávám, že hádanka je kvalitně zpracovaná. Jen pro lidi, co neradi chemii tak jako já, je to opruz.
cureman napsal(a):
Přiznám se, že jsem na to šel dnes hrubou silou. První část obrázku jsem chvíli hledal, ale nebavilo mě to. Druhou část jsem bezpečně poznal a pojmenoval, dal do vyhledávání a hledal, co mě trkne.
Já na to šla stejně, z druhé strany, protože do toho vzorce se mi nechtělo. A ten seriál mi docela rychle naskočil. Zato mě dneska nachytal ten film. Moje chyba, nevím, proč jsem si myslela, že je to čekárna na autobus. :)
Seriálovou jsem s pomocí strejdy Googla a notné dávky štěstí dala. Ale, ježkovy zraky, co má znamenat ta filmová?
EDIT: už mám i filmovou. Moc dík za nápovědu! :-)
Chtěla bych poprosit o radu jak pro seriálovou tak pro filmovou hádanku, nějak mě deska vůbec nic nenapadá. Díky
Poprosím o nápovedu k dnešnému filmu, ďakujem