Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, můžu poprosit nápovědu k dnešní hádance? A pokud by se našla i nápověda k první a osmé filmové, tak budu ráda. Díky :)
Edit: Děkuji za nápovědy.
Ahoj, můžu poprosit nápovědu k dnešnímu filmu? Seriálová hádanka mi zavařila závity - trvalo mi jenom 17 hodin než jsem na to přišla, na tu filmovou ale přijít nemůžu.
Děkuji.
Edit: Děkuji za nápovědy, už to mám.
Moc prosím o nakopnutí k dnešnímu filmu. Vůbec si s tím nevím rady. Díky :)
Edit: Už mám. Díky za pomoc :)
Prosím o nápovědu k 6 a 8 :)
Edit: Děkuji za nápovědy :)
Taky poprosím o nápovědu... vím, čeho je to vzorec, ale stále mi to nedává vůbec smysl...
Edit: Díky za nápovědy, už to mám. A ano, google vám fakt najde úplně jiný vzorec, který se tváří jako tohle, ale není to ono, nevěřte mu :D
Matuush napsal(a):
Jojo, dnešní hádanka nemohla být více zákeřná. :D Teda mohla, fyzika...
Jo, už i ta tady jednou byla :D. Aneb vzorec pro gravitaci mě ve snech straší dodneška :D :D.
Je to hrozné, ale poprosím o nápovědu. Strašně jsem to chtěla letos dát bez ní, ale fakt už se s tím mořím od rána a nic.
Edit: děkuji za radu, pak jsem to měla ihned. Vzhledem k tomu, že jsem špatně identifikovala ten vzorec, tak jsem na to samozřejmě nikdy nemohla přijít.
zase to nedávam, prosím o nápovedu
dnes som úplne mimo, poradí niekto? ďakujem.
Tak dneska jsem se trápila :-D Seriál jsem nakonec dala, ale film jsem musela s nápovědou