Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2018

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

klarush
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
8. 12. 2018 / 20:22:10 (před 5 roky)
off

EDIT: vyřešeno!
Ahoj :-) mohl by mi někdo prosím poradit s dnešní filmovou? Seriálovou jsem dala v pohodě, ale s filmem ne a ne hnout od rána. Děkuju :-)

Editováno: 1x | Naposledy: 8. 12. 2018 / 20:32:00
eliza2210
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
8. 12. 2018 / 20:22:35 (před 5 roky)
off

Ahojte, tiež sa pripájam s prosbou a nakopnutie k dnešnému seriálu i filmu
EDIT: Ďakujem za rady, konečne mi to doplo. A pritom ten seriál milujem...

Editováno: 1x | Naposledy: 8. 12. 2018 / 20:37:24
Jackass1
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
8. 12. 2018 / 20:26:42 (před 5 roky)
off

Ahoj :) mohl by mi prosím někdo poradit s dnešním okénkem? vůbec nemám tušení co by to mohlo být

TAK UŽ TO MÁM ALE POŘÁD NECHÁPU TY PENÍÍZE :D

Editováno: 1x | Naposledy: 8. 12. 2018 / 20:32:22
Noname-t
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
8. 12. 2018 / 20:40:55 (před 5 roky)
off

Mohu poprosit o nápovědu k dnešní filmové hádance? Koukám na to celý den, zapojila jsem i všechny kolem, ale nikdo netuší, co by to mohlo být:(

Edit: Vyřešeno. Ukázalo se, že jsem nebyla daleko, ale to pravé slovo jsem prostě bez nápovědy nenašla:D

Editováno: 1x | Naposledy: 8. 12. 2018 / 20:46:21
luckily
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
8. 12. 2018 / 20:41:45 (před 5 roky)
off

Mohl by mě prosím někdo trochu popostrčit? Přemýšlím nad tím celý den a nic. Já si s chemií nikdy nerozuměla, takž asi tak...:D
Edit: Díky všem za pomocnou ruku.:)

Editováno: 1x | Naposledy: 8. 12. 2018 / 20:59:18
niva.plackova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
8. 12. 2018 / 20:47:45 (před 5 roky)
off

Prosím, mohu vás poprosit o nápovědu k 2, 5, 7 a 8 (tam bych potřebovala prozradit, co je to za chemický vzorec, chemii jsem vždycky nesnášela :D)?

EDIT: mám, děkuju Radek4044

Editováno: 2x | Naposledy: 8. 12. 2018 / 21:04:15
Marťa
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
8. 12. 2018 / 20:52:56 (před 5 roky)
off

Ach můj, a to už jsem si myslela, že už umím kalendář luštit :D A pak se tu objeví něco za jako divný chemický prvek a zase ty stovky :D

Trkne mě někdo prosím víc? Vím, co mám dělat s tím O=A, mám tušení, že i to s těma penězma, ale vůbec netuším, jak mám pojmenovat ten vzorec :-)

Edit: Díky všem za rady. Jak se vám proboha podařilo to dohledat? :D Mě to jen našlo tu skupinu, do které se to řadí, ale konkrétní už ne :D

Jinak jako ano, technicky vzato je to je "popiš, co vidíš", ale když přitom pře hodinu googlím název chemického vzorce, tak si teda úplně nemyslím, že je to zrovna přesně podle té hlášky. Kdyby název obsahoval třeba prvek, nebo element, nebo něco na ten způsob, tak jsem s tím v pohodě, ale kolik z nás si pamatuje chemii ze středí?

Nemusíte souhlasit s mými názory, ale ani je neodsuzujte. Taky vám do hlavy necpu Velkou královnu pandu.
Editováno: 1x | Naposledy: 8. 12. 2018 / 21:24:43
Cominick
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
8. 12. 2018 / 21:02:49 (před 5 roky)
off

Tak tohle nedam :( ani Google nevim. Poradi opet nekdo prosím?

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
8. 12. 2018 / 21:07:11 (před 5 roky)
off

K dnešní můžu říct snad jen to, že ono asi opravdu všechno jde, když se fakt chce :D
A ve výsledku je to vymazlená hádanka, jen co je pravda ;)

Obávám se ale, že s filmem bude ještě boj...

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
8. 12. 2018 / 21:12:35 (před 5 roky)
off
Marťa napsal(a):

Ach můj, a to už jsem si myslela, že už umím kalendář luštit :D A pak se tu objeví něco za jako divný chemický prvek a zase ty stovky :D

Trkne mě někdo prosím víc? Vím, co mám dělat s tím O=A, mám tušení, že i to s těma penězma, ale vůbec netuším, jak mám pojmenovat ten vzorec :-)

Rok od roku je těžší tam ty stovky někam dostat, ale jak už někdo poznamenal, tradice se musí držet.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.