Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
EDIT: vyřešeno!
Ahoj :-) mohl by mi někdo prosím poradit s dnešní filmovou? Seriálovou jsem dala v pohodě, ale s filmem ne a ne hnout od rána. Děkuju :-)
Ahojte, tiež sa pripájam s prosbou a nakopnutie k dnešnému seriálu i filmu
EDIT: Ďakujem za rady, konečne mi to doplo. A pritom ten seriál milujem...
Ahoj :) mohl by mi prosím někdo poradit s dnešním okénkem? vůbec nemám tušení co by to mohlo být
TAK UŽ TO MÁM ALE POŘÁD NECHÁPU TY PENÍÍZE :D
Mohu poprosit o nápovědu k dnešní filmové hádance? Koukám na to celý den, zapojila jsem i všechny kolem, ale nikdo netuší, co by to mohlo být:(
Edit: Vyřešeno. Ukázalo se, že jsem nebyla daleko, ale to pravé slovo jsem prostě bez nápovědy nenašla:D
Mohl by mě prosím někdo trochu popostrčit? Přemýšlím nad tím celý den a nic. Já si s chemií nikdy nerozuměla, takž asi tak...:D
Edit: Díky všem za pomocnou ruku.:)
Prosím, mohu vás poprosit o nápovědu k 2, 5, 7 a 8 (tam bych potřebovala prozradit, co je to za chemický vzorec, chemii jsem vždycky nesnášela :D)?
EDIT: mám, děkuju Radek4044
Ach můj, a to už jsem si myslela, že už umím kalendář luštit :D A pak se tu objeví něco za jako divný chemický prvek a zase ty stovky :D
Trkne mě někdo prosím víc? Vím, co mám dělat s tím O=A, mám tušení, že i to s těma penězma, ale vůbec netuším, jak mám pojmenovat ten vzorec :-)
Edit: Díky všem za rady. Jak se vám proboha podařilo to dohledat? :D Mě to jen našlo tu skupinu, do které se to řadí, ale konkrétní už ne :D
Jinak jako ano, technicky vzato je to je "popiš, co vidíš", ale když přitom pře hodinu googlím název chemického vzorce, tak si teda úplně nemyslím, že je to zrovna přesně podle té hlášky. Kdyby název obsahoval třeba prvek, nebo element, nebo něco na ten způsob, tak jsem s tím v pohodě, ale kolik z nás si pamatuje chemii ze středí?
Tak tohle nedam :( ani Google nevim. Poradi opet nekdo prosím?
K dnešní můžu říct snad jen to, že ono asi opravdu všechno jde, když se fakt chce :D
A ve výsledku je to vymazlená hádanka, jen co je pravda ;)
Obávám se ale, že s filmem bude ještě boj...
Marťa napsal(a):
Ach můj, a to už jsem si myslela, že už umím kalendář luštit :D A pak se tu objeví něco za jako divný chemický prvek a zase ty stovky :D
Trkne mě někdo prosím víc? Vím, co mám dělat s tím O=A, mám tušení, že i to s těma penězma, ale vůbec netuším, jak mám pojmenovat ten vzorec :-)
Rok od roku je těžší tam ty stovky někam dostat, ale jak už někdo poznamenal, tradice se musí držet.