Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Díky za zpestření adventního čekání :-).
Hned u první hádanky jsem se zasekla - to je tak, když si poskládáte smysluplné slovo, ale jste úplně mimo a pak ho celý den kombinujete a kombinujete...
Konečně jsem si vyčistila hlavu a koukla na to jinak - pěkně vymyšlené.
No nech na to pozerám ako pozerám som stratená, neviem či to je kvôli názvu v českom jazyku, nakoľko seriály poznám iba v eng ešte sem tam pod slovenským názvom ale pri českých názvoch som úplne stratená :D
Preto akákoľvek rada poteší...
Po osmi vánočních punčích mi dnešní hádanka docvakla... Díky za kalendář, těším se na vše, co je pro nás letos připravené...
Tak takéto ťažké som to nečakal. Poradí mi niekto prosím?
Nějak mne nic nenapadá. Ani u filmu a ni u seriálu. Můžu poprosit o nápovědu, prosím?
edit: seriál díky nápovědě už mám, zbývá film
Tak už i film hotový, děkuji za velkou nápovědu.
Seriálová skvěle vymyšlená. Sice mi pár minut trvalo než mi to secvaklo, ale začínáme zlehka. A ty roky tréninku se taky hodí :D
Prosím o nápovědu k dnešní hádance. Děkuji
PO pár hodinách jsem se k tomu vrátila a jsem fakt marná, poradí někdo?
Jako kazdy rok, tak i letos tyhle hadanky s pismeny totalne nedavam :( Uz jsem zkusil snad kazdou kombinaci co me napadla. Nakopne me prosim nekdo?