Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Už jsem asi vyzkoušela všechny kombinace "še" a "ný" a všechny předložky v různém pořadí. A pořád nic. Prosím o radu :-)
Edit: díky moc, mám, ale neznám :-)
tak tak, ale hotovo :D sice jsem to otevřela už tak cca v 7 ráno, ale docvaklo mi to až teď :-) fakt nechápu ty, co tady už v 9 ráno prosili o nápovědu... lidi zkuste to aspoň
jo a připojuju se k těm, co znají anglický název tohoto seriálu a ne ten český :D
Dneska jsem nějak úplně v koncích. Mohla bych taky moc poprosit o nápovědu. Děkuji moc.
Edit: tak nakonec docvaklo samo, hurá.
Ahojky! Tak letos to zase pekelně začíná..koukám na to už od rána a ze všech těch kombinací už jsem úplně zamotaná..
Poradil by mi prosím od zprávy někdo? :D Myslím, že na to jdu dobře..přeci jen, už to za ty roky známe..ale..:(
EDIT: :D už mám, děkuji..
Mohl by mě někdo maličko nakopnout? Díky.
Edit: Po nápovědě hotovo. Anglický název znám, ale nad českým bych tady asi seděla až do začátku nového roku.:D Ještě jednou díky.
prosím také o nakopnutí :-)
Well, tak se přidám ke zbytku a také prosím o radu.
Ahoj, mohla bych nejakou dobrou dusi poprosit o napovedu. Premyslim nad tim od rana a porad nic. Dekuji :-)
EDIT: Dekuji za napovedu, bez toho by mi to opravdu nedoslo :-D
Ahéj nenakopl by mě taky někdo? VYzkoušela jsem všechny osvědčené možnosti z minulých let ale teň nic =(