Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dneska musím poprosit o radu. Zkusila jsem popsat vše, co vidím, a výsledné seriály byly špatně. Předem děkuji hodným duším.
Edit: Protože se mi ozvalo fakt hodně lidí, tak s dovolením poděkuju takhle hromadně. Děkuji všem. V podstatě jsem na to šla úplně dobře, ale zkoušela jsem jiná synonyma a na tohle jsem zapomněla. Když mi tolik lidí poradilo jít na to cestou, kterou jsem vlastně šla, napadlo mě optat se slovníku a odpověď byla hned na světě.
Prosím prosím pošťouchl by mě někdo nápovědou ke dnešnímu zadání? Stojím si asi na vedení. :)
Já tam furt cpala toho koně! :D A s tím přesměrováním vyhledávání jste mě pěkně nakrkli! :P :D
Prosím prosím, že mi někdo poradí s dnešní hádankou? Letos to nevědění přišlo nějak brzo, snad se to postupně zlepší :D
Edit - díky moc, už mám :)
Tak letos to teda vůbec nezvládám :\ takže žádná změna :D
Taky prosím o nápovědu k dnešní hádance :)) Díky
Moc prosím o nápovědu, už v tom začínám vidět úplný blbosti, který s tim ani nesouvisí....
Ahoj, prosím taky o radu, mě nepomohl ani slovník :)
Edit: Děkuji za pomoc :)
prosím, prosím o nápovědu k první hádance...THANKS :)
celkom jednoduché, na prvý pokus uhádnute :)