Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2018

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

iPatt
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
3. 12. 2018 / 00:55:33 (před 5 roky)
off

Ha, mám obě. Filmová mi dokonce šla líp. :D Jdu spát.

“Why are all these people here? There are too many people on this earth. We need a new plague.”
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
3. 12. 2018 / 01:03:19 (před 5 roky)
off

Myslím, že Fruika jednoho dne za ty adventy pořádně vytahám za uši :D. Jít na to dneska takhle mě fakt nenapadlo (a hlavně by mě nenapadlo, že ten dnešek je fakt seriál... Ach jo).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
bunny
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
3. 12. 2018 / 01:08:35 (před 5 roky)
off

seriálovou mám, ještě film

Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
3. 12. 2018 / 01:09:56 (před 5 roky)
off
andromache napsal(a):

Myslím, že Fruika jednoho dne za ty adventy pořádně vytahám za uši :D. Jít na to dneska takhle mě fakt nenapadlo (a hlavně by mě nenapadlo, že ten dnešek je fakt seriál... Ach jo).

Ja už mám oči úplne mimo z tej filmovej. Seriál mám, ale ten film...pfff, to bude na dlho.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Toldist
3. 12. 2018 / 01:10:39 (před 5 roky)
off
phoboska napsal(a):

Ja už mám oči úplne mimo z tej filmovej. Seriál mám, ale ten film...pfff, to bude na dlho.

No ten film je porod :(

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
3. 12. 2018 / 01:12:21 (před 5 roky)
off
phoboska napsal(a):

Tu dnešní filmovou jsem vzdala rovnou :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nyx
3. 12. 2018 / 01:14:10 (před 5 roky)
off
Toldist napsal(a):

No ten film je porod :(

Najhoršie je, že ja filmy poznám len podľa originálnych názvov a nanajvýš po slovensky, takže u mňa je to pôrod dvojnásobný :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Nyx
3. 12. 2018 / 01:15:15 (před 5 roky)
off
andromache napsal(a):

Tu dnešní filmovou jsem vzdala rovnou :D.

Správne rozhodnutie, okienko musí počkať, nervy máme len jedny :D

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
3. 12. 2018 / 01:19:19 (před 5 roky)
off

Jooo. Ten pocit, když si myslíte, že seriálovou máte hned. Protože působí tak jednoduše. Zadáte to, chcete jít spát a ono to nejde :D

No a ta filmová ... hahaha

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Toldist
3. 12. 2018 / 01:25:25 (před 5 roky)
off

mám filmovou, to bylo lehký :D já jsem pitomec, kdyby někdo chtěl poradím, ještě tu budu než usnu :D