Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ha, mám obě. Filmová mi dokonce šla líp. :D Jdu spát.
Myslím, že Fruika jednoho dne za ty adventy pořádně vytahám za uši :D. Jít na to dneska takhle mě fakt nenapadlo (a hlavně by mě nenapadlo, že ten dnešek je fakt seriál... Ach jo).
seriálovou mám, ještě film
andromache napsal(a):
Myslím, že Fruika jednoho dne za ty adventy pořádně vytahám za uši :D. Jít na to dneska takhle mě fakt nenapadlo (a hlavně by mě nenapadlo, že ten dnešek je fakt seriál... Ach jo).
Ja už mám oči úplne mimo z tej filmovej. Seriál mám, ale ten film...pfff, to bude na dlho.
phoboska napsal(a):
Ja už mám oči úplne mimo z tej filmovej. Seriál mám, ale ten film...pfff, to bude na dlho.
No ten film je porod :(
phoboska napsal(a):
Tu dnešní filmovou jsem vzdala rovnou :D.
Toldist napsal(a):
No ten film je porod :(
Najhoršie je, že ja filmy poznám len podľa originálnych názvov a nanajvýš po slovensky, takže u mňa je to pôrod dvojnásobný :D
andromache napsal(a):
Tu dnešní filmovou jsem vzdala rovnou :D.
Správne rozhodnutie, okienko musí počkať, nervy máme len jedny :D
Jooo. Ten pocit, když si myslíte, že seriálovou máte hned. Protože působí tak jednoduše. Zadáte to, chcete jít spát a ono to nejde :D
No a ta filmová ... hahaha
mám filmovou, to bylo lehký :D já jsem pitomec, kdyby někdo chtěl poradím, ještě tu budu než usnu :D