Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak jsem se těšila na letošní kalendáře a o víkendu se k nim nedostala, takže to všechno doháním dnes.
Kazí mi to jen dnešní filmová...si můžu oči vykoukat 8-) Ale do půlnoci daleko, snad mi to secvakne.
A díky opět autorům, klobouček dolů, paráda :)
EDIT: Je To TAM! Ale dalo zabrat nejvíc.
Ahoj prosim neporadil by mi nekdo s dnesni filmovou? Pripadam si jak u ocare kdyz mu sunda bryle:)
Začínám přemýšlet jestli už po těch letech hádání se mozek přizpůsobil a je to pro něj jednodušší nebo jsou letos opravdu zatím seriálové a filmové tak jednoduché :-D
Nejhorší když víš co to je, ale nemůžeš si vzpomenout na název :)
Letos jsem nejmarnější ze všech ročníků. Krom první filmové nemám lautr nic a přijde mi, že snad takové seriály vůbec neznám (jestli jo, tak se pak asi prolisknu :D)
Serialova po par pokusoch v pohodicke. Filmova dala zabrat, v podstate som na to prisla nahodou, ale paradne vymyslene, zasmiala som sa :)
Poradil by mi prosím někdo s druhou a třetí filmovou? Na seriály jsem konečně přišla, ale ty filmy asi neznám... Díky :)
EDIT: už to mám, děkuju za pomoc :)
Tak dneska se teda nechytám ani u jednoho :D poradí někdo? :)
EDIT: Seriál naskočil hned po přidání příspěvku :D za nápovědu k filmu děkuji také :)
Ahoj tak jsem dneska taky v koncích poradí někdo filmovou i seriálovou ?