Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Krucipísek. A mám po trofeji. Zatím vše lehounké a jasné. Jenže! O víkendu jsem to luštila na telefonu. A dnes koukám na ntb a nic neuhádnuto. Já, blbec, nebyla přihlášená na telefonu! :( Ale jak filmové tak seriálové zatím opravdu lehké. I když ne všechny filmy/seriály jsem znala.
Ani film ani seriál neznám ale vyluštil jsem oba do minuty... Pro mě dnes nějak podezřele lehké. :-D
Ať se na tu filmovou dívám jak chci, tak tam vidim jen Zemanovi muzi :D :D hold ten oční test ne a ne dát... seriálová prakticky hned, ale ten film :( :’(
Tak chvilku trvalo, než jsem přišla na to, jak to pojmenovat, ale je to tam. :)
To som sa nechal nachytať ale čo už aj keď som polovičný Čech trvalo mi to a zbytočné 3 pokusy som minul a zas a znova platí popíš čo vidíš a hlavne si to povec nahlas a treba myslieť ako Fruiko :-))
Ahojky, poradil by mi někdo prosím s včerejší seriálovkou? Určitě se chytnu za hlavu, ale nedokážu to uchopit :D
Můžu poprosit o radu k dnešní seriálové? Díky, nějak mi to dnes nemyslí.
EDIT: Mám, díky. :)
Seriál jsem dnes měla vcukuletu hotový, ale ten film. Koukám na to od rána a nic mě nenapadá.
No ty kráso, takhle rychle jsem za celou éru vyřešeno neměla (i když možná tenkrát upíři deníky byly taky rychle
Dnešní pro mě byla těžká v tom správném pojmenování. Opravdu stačí popsat co vidíš a nehledat složitosti! Ale mě na první pohled napadlo několik seriálů a trvalo, než jsem našla ten pravý.
Taky jsem o seriálu v životě neslyšela. :o