Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2018

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
23. 12. 2018 / 00:41:20 (před 5 roky)
off

Tak film easy, seriál.. škoda slov...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
PipoPD
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
23. 12. 2018 / 00:41:42 (před 5 roky)
off
Lill napsal(a):

Mňa by zaujímalo, čo ste to zadávali do vyhľadávača, keď píšete o fialovej hláške.. mne žiadna nevyskočila :( :D

Ja to isté :(

Harpie77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 12. 2018 / 00:44:07 (před 5 roky)
off

Dnes to bylo příjemně rychlé. Po únavných přípravách na svátky mi to přišlo vhod. Seriál i filmík prima udělané. I když na seriál jsem chvilinku tupě a nevěřícně zírala - to bývaly časy... mládí fuč :-D

Btw. děkuji za každoroční zábavu! Některé hádanky byly lehké, jiné poškádlily důvtip a u některých hádanek jsem se mohla vzteknout, protože ani s nápovědou se mi mozek nechtěl připojit k Matrixu.
Krásné svátky a šťastný rok 2019 ;-)

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 12. 2018 / 00:58:16
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
23. 12. 2018 / 00:44:42 (před 5 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak film easy, seriál.. škoda slov...

Okej, tak seriál mám ale nechápu..

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
23. 12. 2018 / 00:51:23 (před 5 roky)
off

Tenhle seriál jsem v kalendáři nečekala. :) Ale taková pohodovka na závěr.. nad čím si teď přes den budu lámat hlavu u balení dárků? :D ...měla jsem se na to vrhnout včera

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Romi
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
23. 12. 2018 / 00:53:33 (před 5 roky)
off

Dnes obe hádanky ľahunké, hneď na prvý pokus :)

The M
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
23. 12. 2018 / 00:57:07 (před 5 roky)
off

Toto ma teda celkom potešilo. :-D Parádička, ďakujem aj ja za skvelé spestrenie decembra. :)

Never trust a hug. It's just a way of hiding your face.
misa-k
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
23. 12. 2018 / 00:58:33 (před 5 roky)
off

Dnešní okénko super ...seriál sice jsem trochu nechápěla, čuměla jsem jako puk a chvíli jsem si říkala to by jste tam nedali ale dali supera film byl skoro hned :-)
Krásné hádanky ... myslím,kalendář bych uvítala po celý rok :D :D
Krásné svátky :-)
[b][/b] Pořád nemám film 22.12. to mi nějak ještě nedošlo no :-) bude i řešení u filmů?
Díky za nápovědu k filmu :-)

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 12. 2018 / 01:09:57
Marťa
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 12. 2018 / 01:00:09 (před 5 roky)
off
Tinnie napsal(a):

Dnes dobre vymyslené, najviac mi poradila správa od kalendáru keď som sa snažila velmi očividnú časť názvu zadať do vyhladávača :D

já teda nevím, ale když zadám "květen", tak mi nejen že nevyběhne hláška, ale ani mi to nenajde žádný seriál :D

Nemusíte souhlasit s mými názory, ale ani je neodsuzujte. Taky vám do hlavy necpu Velkou královnu pandu.
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
23. 12. 2018 / 01:03:57 (před 5 roky)
off
Marťa napsal(a):

já teda nevím, ale když zadám "květen", tak mi nejen že nevyběhne hláška, ale ani mi to nenajde žádný seriál :D

Som na tom rovnako, žiadna hláška. A fakt by sa mi už bodla nejaká malá nápoveda.

EDIT: Ďakujem za pomoc, teraz už môžem ísť s ľahkou dušou spať.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Editováno: 2x | Naposledy: 23. 12. 2018 / 01:20:42