Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dneska lehoučké obě :) a ta seriálová potěšila :) nejdřív jsem si říkala že to ono určitě nebude :D ale bylo.
Adventní kalendář... špica.
Vřelé díky za prevenci Alzheimera, tvůrci, jste borci. :-)
Přeji krásné Vánoce a úspěšný rok 2019.
Tak dneska v pohodě, ale mohla by mi nějaká dobrá duše poslat nápovědu ke včerejšku (22.) Nějak mi to nechce sepnout...
Na seriál jsem koukala jak puk, než mi to došlo. :) Ale naštěstí se mozek zapnul a konečně je zas něco bez nápovědy. :D
Tak oproti předchozím pár dnům si dneska opravdu nevím rady. Poradil by mi prosím někdo? :D Klidně pomůžu s ostatními hádankami.
edit: už mám, díky.
Každopádně moc děkuju za letošní kalendář, jako vždy byl vymyšlený na výbornou. Prosinec mi hned utekl nějak rychleji, myslím, že určitě nebudu jediná. Doufám, že se ho příští rok opět dočkáme! :D Tak hezké svátky, lidi.
dnes obojí do minuty, ale krásné :-)
Díky tvůrcům za každoroční úžasné zpestření předvánočního shonu a přeju jim, všem ze SerialZone i všem kteří sem chodí, veselé Vánoce a šťastný Nový rok ;-)
Ta serialova byla krasna! Dekuji :-)
ps: nejvice mi pohlo, ze ostatni psali "to by to snad nebylo"
Poprosila by som nejakú dobrú dušu o nakopnutie so seriálom č.11 a č.22. Buď som to prekombinovala až príliš, alebo si jednoducho sedím na vedení a nedokážem si to logicky pospájať.
Moc ďakujem.