Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Výborný konec adventního kalendáře :D Moc mi tedy nepozvedl sebevědomí, několikrát jsem mlátila hlavou do zdi, ale bylo to zábavné.Moc děkuji :)
dneska oba na prvni pokus lehounke
film bol hned, seriál ma potrápil polhodinu, už napísala aj o pomoc, ale kým ju dostala tak ma to nejako napadlo a bolo to ono.. som taká rada, že to mám :D
všetkým krásne sviatky prajem :)
Dneska obojí na první kuk, to po včerejšku potěšilo:)
No nene :D Tenhle seriál, vážně? :D Dneska rychlovka jak film tak seriál :) Škoda, že už jsou hádanky u konce, díky nim ten prosinec tak utíkal.. děkuju autorům za super hádanky, některý dali zabrat a zase, snad, za rok :)
Dnes obě pěkné, při neděli fajn nemuset se trápit
Tak dneska obě hádanky za pár minut.
Díky moc tvůrcům, opět jsem si ten advent užila:) Letos jen s jednou nápovědou ke každému kalendáři příští rok už to dám snad sama.
Tak mi to nedá, abych i já nepřispěl svým názorem sem do pléna. V prvé řadě chci poděkovat za další ročník zajímavých hádanek, které někdy dokázaly opravdu potrápit. V letošním roce jsem se k jiné než asijské seriálové produkci nedostal, a tak jsem byl na začátku prosince hodně zvědavý, jak se poperu se seriály, které nebudu znát. A musím se přiznat, že hned první hádanka mě dostala. Dumal jsem nad ní pár dní, než mi to docvaklo. Díky tomu jsem si říkal, že v letošním kalendáři budu mít více okýnek zavřených než otevřených, ale i tak jsem do toho šel. A ono to šlo. Někdy to byl boj, jindy se mi poštěstilo více.
Ale nechci se tady nikterak chválit, chci jen poděkovat tvůrcům, kteří si s hádankami v kalendáři dali takovou práci, že i divák, jehož zájmový okruh je někde jinde, dokázal daný seriál uhádnout a okénko si otevřít. Takže ještě jednou děkuji a přeji příjemné prožití vánočních svátků.
Děkuji za perfektně vymyšlené hádanky.
Přeji všem hezké svátky