Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
poradi niekto serialovu 22? dva dni bez vysledku...
edit: uz mam. poznate ten pocit ze po poziadani o napovedu vam to docvakne? prave som ho zazil. ale vdaka tym co uz stihli poslat pomocky. ☺
Mě vůbec nic nenapadá. Mohl by mi někdo prosím naposledy poradit?
Tak to mám.. všem přeji krásné Vánoce a děkuji za rady :)
Děkuji moc za super chvíle rozčilování co že to může být.Luštila jsem s Vámi letos poprvé a moc se mi to líbilo.Děkuji tvůrcům a i všem co mi radili.Užijte si vánoce a do roku 2019 moc štěstí.
Ahoj, prosím o poslední záchrany k okénkům 21,22, ať už můžu také v klidu začít slavit Vánoce :( děkuji :D
EDIT: tak už vyřešeno, děkuji za nápovědy a moc zase děkuji za letošní adventní kalendář a zpříjemnění čekání na Vánoce :)
Podívala jsem se na okýnko, řekla si wtf a zase to zavřela. Pak jsem si tu tak projížděla zpětně fórum, jestli mi to třeba z některých příspěvků nedocvakne a docvaklo... I když to bylo prosté "tenhle seriál, vážně?" nebo něco v tom smyslu. :D
Každopádně hezká tečka, kalendář se povedl a snad příští rok zase na řešenou. :)
Nejdřív to vypadalo, že u toho dneska strávím celý den, ale pak najednou nápad a ono to bylo ono :D
Díky SerialZone za zpestření již několikáteho prosince! Veselé Vánoce a do nového roku hodně sil! A zase za rok při dalším prosincovém luštěndu! :)
Mozem poprosiť o radu k dnešnej seriálovej hadanke?
Dakujem velmi pekne
Děkuju zdejšímu týmu za krásné (a mnohdy velmi namáhavé) zpestření vánočního času a dík patří i těm, co mi pomohli se podívat na obrázek správným směrem.
Jak jsem měla problém s některými filmy, tak dneska jako zázrakem mi docvakly všechny :D
Takže ještě jednou díky a doufám, že za rok zase :)
Taky poprosím naposledy o nápovědu. Díky tvůrcům za super kalendář. Některé z hádanek mi daly opravdu hodně zabrat. ☺