Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Děkuji tvůrcům za letošní hádanky. Letos jen s jednou nápovědou v seriálové části.
Mohla bych poprosit o nápovědy k filmovým? Chybí mi 3, 4, 21 a 22.
Děkuji.
poprosim napovdedu k filmovym 8 a 21. vdaka
seriál i film napoprvé, ikdyž seriál mi trochu potrápil, ale hlášky jsou kouzelné.
Moc děkuji Serialzone i Kfilmu za skvělé luštění po celý prosinec! Krásné Vánoce a dobrý nový rok 2019. A za rok se opět těším na nové luštění:)
Hned jak som na to pozrela, som si povedala toto nedam. Otvorim forum a citam,ze je to lahke, tak to musi poznat asi kazdy. A znova otvorim tu hadanku a hned mi dopne, co to je :D
Tento rok super vymyslene hadanky. Prajem vsetkym stastne a vesele Vianoce:)
Dnešní seriálovou hádanku jsem si musela přepsat na papír a hned mě to trklo. Zíráním na monitor mi vůbec nespínalo.
Děkuji za super zpestření prosince, hádanky byly jako vždy super (i když mi přijde, že letos jsem byla úplně mimo :)) Krásné Vánoce Vám všem :-)
Prosím o nápovědu, letos mi ty seriály moc nejdou :-(
Tak sláva, vše letos bez nápověd. Včerejší seriálová potrápila nejvíc, ale díky příspěvkům ve fóru, googlu a vyhledávači na serialzone se podařilo :-)
Díky tvůrcům za skvělou zábavu, tímto pro mě oficiálně končí Vánoce :-D Těším se na příští rok!!!
Tahle poslední byla skvělá. Ted mi ale hraje melodie toho seriálu v hlavě a nemůžu se jí zbavit :D :D
dneska to bolo super originálne. je mi smutno, že vždy keď som už rozbehnutý, tak to končí. tak snáď zas o rok :)
Film byl okamžitě, seriál mě pár minut potrápil ale pak mi to cvaklo, hezky vymyšlené. :)
Děkuji tvůrcům za potrápení mozečku a už se zase těším za rok :D