Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2018

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Phical
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
3. 12. 2018 / 12:02:08 (před 5 roky)
off

Jsem blbec. :D Přijde mi, že letos si asi sedím na vedení... Od rána na to koukám a pořád, řekni, co vidíš. Vidim Zemi a jsou dvě, tak zkouším hledat jako o život seriály o Zemi a pak najednou přijde ten moment osvícení, kdy člověk div nemlátí hlavou o zeď! :D

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
3. 12. 2018 / 12:03:52 (před 5 roky)
off

Mám! Seriál mám! Luštit od půlnoci byla chyba :D Dostal jsem se až k podivně komplikovaným teoriím. Jako třeba proč je ukázána převážně Amerika, proč má Grónsko barvu písku, proč to není Planet Earth 2 (tohle určitě tipovalo víc lidí :D )

Hurá na film

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Toldist
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
3. 12. 2018 / 12:08:07 (před 5 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

Mám! Seriál mám! Luštit od půlnoci byla chyba :D Dostal jsem se až k podivně komplikovaným teoriím. Jako třeba proč je ukázána převážně Amerika, proč má Grónsko barvu písku, proč to není Planet Earth 2 (tohle určitě tipovalo víc lidí :D )

Hurá na film

Ano Zázračná Planeta II jsem psal jako první, takže už mám svoji první chybu :D :D :D

marketa806
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
3. 12. 2018 / 12:24:52 (před 5 roky)
off

Ahoj, prosím o radu ke včerejší, dík :)

EleonoraKs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
3. 12. 2018 / 12:29:39 (před 5 roky)
off

Poradil by mi někdo s dnešní a včerejší seriálovou hádankou? Byla bych vážně vděčná. Koukám se, zkouším a nedává mi to dohromady smysl.

Jsem krásná, jsem úžasná, ale především jsem skromná.
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
3. 12. 2018 / 12:36:07 (před 5 roky)
off

Už jsem to chtěla vzdát, ale zkusila jsem možnost, u které jsem si nebyla jistá, jestli jsem ji nezkoušela, dnes by na to totiž sedělo víc seriálů, a vyskočila mi úplně nová hláška. Tak mě to zarazilo, že jsem si řekla, že budu asi blízko, a hned jsem se trefila.

yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
3. 12. 2018 / 12:37:26 (před 5 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

a to uz treti rok po sebe znamena to iste :D

The Order 1908
Marťa
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
3. 12. 2018 / 12:46:15 (před 5 roky)
on
atlas29 napsal(a):

To som sa nechal nachytať ale čo už aj keď som polovičný Čech trvalo mi to a zbytočné 3 pokusy som minul a zas a znova platí popíš čo vidíš a hlavne si to povec nahlas a treba myslieť ako Fruiko :-))

Evidentně ne, protože to co tam vidím, to neexistuje :D A nebo to nebylo ono :D

Nemusíte souhlasit s mými názory, ale ani je neodsuzujte. Taky vám do hlavy necpu Velkou královnu pandu.
kunlun
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
3. 12. 2018 / 12:48:11 (před 5 roky)
off

Dobrý den, mohl bych poprosit na kolenou o nakopnutí k dnešní seriálové? Děkuji moc

Kyra01
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
3. 12. 2018 / 12:54:47 (před 5 roky)
off

Konečne som to vyriešila, ale dalo to zabrať, kým som prišla na správne pomenovanie.

The wheel weaves as the wheel wills.