Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak dnešek mě opravdu pobavil :D škoda,že už je konec. Děkuji moc tvůrcům :) a zase za rok.
Tak dnešní hádanku se mi podařilo úspěšně vyluštit a mám v podstatě splněno, až na včerejšek.. S tím si lámu hlavu už opravdu dlouho a nějak mě nic nenapadá. Tak pokud by mi někdo naposledy poradil, byla bych opravdu vděčná :)
EDIT: Všem moc děkuju, konečně mám taky komplet! :)
Zdravím, našel by se někdo, kdo by mi poradil s čísly 13., 19., 21. a 22.? Doufala jsem, že s odstupem několika dní ještě na něco přijdu, ale u těchto hádanek je na čase uznat porážku :D. Předem děkuji.
Edit: Moc děkuji Elenx za super nápovědy. A tvůrcům za super hádanky jako každoročně :).
Ahoj, můžu poprosit o nápovědu k dnešní seriálové hádance?
Můžu poprosit o nápovědu k 15, tuhle prostě nedám.Díky
Edit: konečně hotovo, díky, to by mě nenapadlo
Poprosím o radu s dnešním seriálem. Už jsme úplně vypla mozek na Vánoce. Dopředu děkuju.
Ahoj, potřebuju poradit s více okénky. Letos jsem kalendář totálně zazdila a tak potřebuju pomoc. Předem moc děkuju
Ahoj, mohla bych poprosit pomoct s císly 20.-23.? Děkuju :)