Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o nápovědu k 22 a 23.
Děkuji
EDIT: Již mám děkuji.
Mohla bych porosit o nápovědu k 6, 9 a 16?? Moc děkuji...
--> Děkuji za nápovědy, vše vyluštěno =)
Poprosim jeste dneska o radu.
ahoj, nejdřív moc díky za kalendář a všechny hádanky. Mohl by mi prosím někdo pomoci, letos mi jich bohužel moc chybí a proto budu moc ráda za pomoc - nemám 2,5,9,10,13,15,16,17,18,19,21 a 22. Páni těch je.
Dost mě potrápila 22. Matiku jsem nesnášela už od základky, takže nebýt toho, že se tu nějaká dobrá duše zmínila co je to to "v" a stará dobrá wikipedie poradila jak se to dá napsat slovy, nikdy bych na to nepřišla. Tak letos všechna okénka a bez nápovědy! juchů!..... Ehm, pardon, sebechvála smrdí.
Všem přeji šťastné a veselé!!! :D
Zdravíčko,
mohla bych poprosit o rady k 3., 9., 11., 13., 15., 16., 17., 19., 20., 21., 22.? Pokoušela jsem se, ale jsem absolutně bez nápadů.
Díky předem. :)
Edit: moc vám všem děkuju! :D Musím to všechno pročíst.
Krásně Vánoce všem! :))
poprosím pomoc k včerajšej (22) hádanke...
dudlajdá, cítím, že každou chvíli usnu a tak prosím o nápovědu. :D
edit: hotovo, děkuji pěkně.
Krásné svátky všem :)
děkuju moc za letošní kalendář, a to jak ten seriálový, tak ten filmový :-) oba dva byly letos zase úžasné a já se u nich parádně bavila, případně rozčilovala (musím uznat, že těch bylo letos sakra málo - nejvíc potrápil 22. seriál :D) a přeju všem krásné svátky!
jediné, co mi chybí, je filmová z 21., tak pokud by mi někdo poradil, byla bych moooc vděčná :-) jinak mám úplně vše a ráda vám pomůžu, když si napíšete :-)
Kopněte mě někdo s tou 22, všechno ostatní jsem dala, ale tuhle prostě nemůžu rozkousnout, vím (myslím si, že) co jednotlivé symboly mají znamenat ale co je v tom za seriál prostě netuším. Ježíšek se vám určitě odvděčí :)
EDIT: Budiž vám sláva, disjunkce mi byla sice jasná, ale o tom seriále jsem nikdy ani neslyšela, takže mě vyvozovat nějaké závěry z vyšlého slova vůbec nenapadlo, zvlášť když našeptávač mlčel. Díky, díky, díky, díky!